Halloween Charity Ball revine în sprijinul educației copiilor săraci din România!

0

În acest an Asociația OvidiuRo împlinește 10 ani, iar Halloween Charity Ball are loc la Palatul Parlamentului,  sâmbătă, 25 octombrie.

Evenimentul se adresează celor care cred în educație, vor să investească în viitorul copiilor săraci din România și de asemenea, vor să petreacă o seară minunată alături de oameni cu aceleași valori. Tema Halloween Charity Ball din această toamnă îi va fascina cu siguranță pe participanți, care au ocazia să se costumeze în personajele sau actorii lor preferați de la Hollywood, trăind împreună, timp de o seară, Magia Filmului.

Balul din acest an este cu atât mai important cu cât Asociatia OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke și Maria Gheorghiu, sărbătorește 10 ani de când schimbă destinul a mii de copii săraci. Fondurile strânse în seara balului vor susține continuarea programului Fiecare Copil în Grădiniță, lansat în 2010. Acesta a crescut spectaculos rata de înscriere și prezență a celor mici la grădiniță, pas fără de care copiii nu au șansa de a se adapta mai târziu în școală.

Halloween Charity Ball va reuni, pe 25 octombrie, personalități din mediul de afaceri, politicieni, ambasadori, reprezentanți ai mass media și ai societății civile.

Oferă-i unui copil sărac rolul principal pe scena vieții!

DSC_3209

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.