Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai sus, pe peretele de escalada – Ziua Portilor deschise la Climb Again

0

 Ziua Portilor Deschise la Climb Again

Pereti inalti de 5 metri, elemente de aventura ca in parcurile temetice si cea mai mare tiroliana indoor din Bucuresti (30 de metri) va stau la dispozitie pentru cateva momente de „altceva”.
Evenimentul se desfasoara in intervalul 12.00 – 17.00, se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la 5 la 95+, iar sportivi din Lotul National de Paraclimbing vor fi alaturi de noi pentru suport si asistenta. Claudiu Miu, considerat cel mai bun catarator roman este si el prezent si ne asteapta la cateva deminstratii speciale.
Climb Again, Soseaua Berceni, nr.8 Bucuresti.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.