Hai sa vorbim despre cartierul Cotroceni: miercuri, 18 noiembrie, de la ora 19.00

0

InCotroceni – Oameni, Idei, Povesti te invită miercuri, 18 noiembrie, de la ora 19.00, la Bistro Nouveau Bar din Strada Doctor Louis Pasteur nr. 63.

Adunăm povești și idei despre cum vă petreceți timpul liber în cartier, care sunt activitățile și evenimentele culturale pe care vi le-ați dori și cum pot fi folosite resursele și identitatea cartierului pentru a le produce.

Vino şi tu împreună cu familia, vecinii sau prietenii! Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei!

În decembrie, Bucureştiul îşi va susţine candidatura pentru Capitală Culturală Europeană în 2021. Avem nevoie de opiniile dvs.

Detalii eveniment facebook aici:
https://www.facebook.com/events/924183864284791/

Cum îți petreci timpul liber în cartierul Cotroceni?
Pe unde îți place să te plimbi?
Ce clădiri și spații spun istoria cartierului?
Unde faci sport?
Unde te întâlnești cu prietenii din Cotroceni?
Ce evenimente culturale vrei la tine în cartier?
Ce spații am putea activa pentru aceste evenimente?
Ce are Cotroceni și nu au alte cartiere?
Ce ai schimba la tine în cartier?

poster-01

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează