Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai sa spunem multumesc! Sambata, 24 august la Institutul pentru Fericire

0

Mesajele de multumire devin o raritate in ultima perioada, de aceea incepem o campanie care sa ne reaminteasca de ce e bine sa fim recunoscatori.

De ce sa spunem multumesc?

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care sunt recunoscatori sunt mult mai fericiti, mai energici, avand sanse mai mari sa traiasca experiente pozitive. Exprimarea recunostintei conduce la intensificarea respectului de sine si este compatibila cu emotii pozitive. In plus intareste relatiile, stabileste legaturi sociale si iti ofera un sentiment de implinire. Cu alte cuvinte functioneaza ca un bumerang, efectul gestului introcandu-se la tine.

Acum in era digitala noi iti propunem sa faci cunoscuta recunostinta ta! Intra in campania noastra si multumeste cuiva drag!

Cand?

Noi o sa umblam prin Bucuresti zilele acestea, insa sambata, 24 august, intre orele 11:00-17:00 ne strangem in Institutul pentru Fericire sa ne exprimam recunostinta!

Vom posta pozele pe pagina noastra de Facebook, iar voi puteti trimite poza persoanei careia vreti sa-i multumiti!
Indiferent cat de mici sunt motivele pentru a spune un multumesc noi te asteptam!

…,multumesc ca esti mereu alaturi de mine.
…,multumesc pentru incurajare!
…,multumesc pentrut tot! Nu stiu ce m-as fi facut fara tine!
…,multumesc pentru ca te gandesti la mine!

Multumim!

1150403_571449369585280_900076971_n

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.