Hai sa readucem in lumina scena filmelor si muzicii romanesti!

0

Invitatie Seara romaneasca, vineri, 16 martie de la ora 20.00.

Hai sa readucem in lumina scena filmelor si muzicii romanesti!

YPC Cafe va invita sa retraim momentele comice din filmele romanesti ce au facut istorie. Organizam o serata unde vom urmari pasaje din comedii epice,  iar in urma vizionarii vom face o dezbatere pe tematica filmelor.

Dupa ce vom retrai momente amuzante, seara va continua pe ritmuri romanesti si vom readuce la viata atmosfera anilor trecuti. Va asteptam la o seara interesanta unde cultura romaneasca este pusa din nou in valoare! Deliciul serii va fi reprezentat de o bautura traditionala romaneasca!

Adresa: YPC Café, Bucuresti, str. Crisana nr.21 www.ypccafe.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează