Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai să ne-ntâlnim seara, la un curs! 1+ 1 Gratis la cursuri de actorie, scenaristică, diplomație și design

0

Chiar dacă stai în casă, continuă să acumulezi experiențe și amintiri frumoase cu cei dragi. Din 1 aprilie, dă-ți întâlnire la cursurile Fundației Calea Victoriei cu un prieten sau altă persoană dragă, care se află acum departe de tine.

reduceri cursuri online

Poate fi din București, alt oraș din România sau Europa. Dacă vă leagă pasiunea pentru un subiect: design, istorie, spiritualitate, fotografie, istoria artei, folclor, stil vestimentar, diplomație sau dezvoltare personală, fă-i o bucurie și împarte cu el un curs live, interactiv, care te ajută să:

  • Socializezi și să cunoști oameni noi
  • Te bucuri și relaxezi, împreună cu cei dragi
  • Intri în dialog cu lectori experimentați și charismatici
  • Îți păstrezi mintea în formă

Tot cu ajutorul cursurilor online, fie că ești din Cluj, Timișoara, Iași, Brașov etc., îți formezi skilluri esențiale, ca să-ți duci cariera mai departe și să te adaptezi mai ușor schimbărilor.

Uite cum faci. Te înscrii la cursul care-ți place din programul lunii aprilie. Plătești integral taxa de participare, trimiți pe contact@victoriei.ro confirmarea plății și spui că vrei să participi la curs împreună cu un prieten.

Amândoi veți primi pe mail acces la curs și vă veți bucura împreună de această experiență. Practic, plătești un loc, dar ai acces la două. Promoția e valabilă în perioada 1-7 aprilie.

Programul cursurilor online: 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.