Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai să ne bucurăm împreună, la Bounty Fair, de magia sărbătorilor de iarnă!

0

Hai să ne bucurăm împreună, la Bounty Fair, de magia sărbătorilor de iarnă! Un târg plin de creaţii de tot felul, locul ideal de găsit cele mai speciale surprize de sărbatori! Pentru că ştim că iţi doreşti să oferi celor dragi cadouri cu suflet! ♥

Bounty Fair, ediţie magică de Crăciun, va avea loc în weekendul 16-17 decembrie 2017, la Casa Universitarilor Bucureşti(str. Dionisie Lupu 46). Programul va fi de la orele 10:00 pȃnă la 19:00, ȋn ambele zile.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, zona de ateliere şi zona de restaurant. Biletul se achită numerar, la intrare.

Târgul de design românesc reunește aproximativ 50 de artiști – pe care îi alegem în funcție de imaginația acestora, diversitate și inovație, pentru ca tu să găsești ceea ce îți place și se potrivește cel mai bine stilului tău.

Pentru că ne dorim ca toată lumea să încântată de eveniment avem și 15 ateliere pentru cei mici, cu vârsta cuprinsă între 3 si 10. Atelierele permit copiilor să-și dezvolte creativitatea și imaginația prin joaca. Acestea sunt disponibile permanent pe durata evenimentului, iar prețul unui atelier variază între 10 și 25 lei.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodata, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Ce vei găsi mai exact la Bounty Fair, Editie magica, de Craciun?

 • Shopping de Crăciun cu aproximativ 50 artişti şi brand-uri romȃneşti care ȋşi vor expune creațiile: haine şi accesorii vestimentare pentru femei, bijuterii stilate sau funky, home decor, cosmetice naturale, dulceturi naturale, produse pentru copii (jucarii şi hainuțe);
 • 15 ateliere de creație pentru copii, cu tematici diferite, adaptabile la vȃrstele micuților;
 • Tombolă cu premii pe loc (dacă cumperi ceva din târg, o răsplata de la noi primeşti)
 • Muzică buna, cadouri surpriză şi tot ce-ţi mai trebuie să intri în spiritul Crăciunului.
 • Zonă de restaurant;
 • Zonă bistro (delicii culinare si gourmet)
 • Zona de stat la povesti (langa sala de ateliere)

De ce să vii la Bounty Fair?

 • Vei găsi sute de idei de cadouri unicat pentru cei dragi ţie: cadouri cu “personalitate”, pe care să le oferi cu mȃndrie şi bucurie.
 • Este locul ideal de shopping pentru tine! Niciodata nu strică un mic răsfăţ 🙂
 • Este un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, la probat haine şi accesorii şi redefinit stilul vestimentar.
 • Vei găsi o lume a creativității, plină de oameni talentați şi deschişi să-ți ȋmpărtăşească pasiunea lor.
 • Ai copii ȋn familie? Dacă îi aduci la ateliere: se vor distra, vor crea şi ȋşi vor dezvolta noi abilități.

Recomandare: Pentru participarea la ateliere și achiziția de produse sfătuim vizitatorii să dispună de numerar, deoarece nu exista POS în fiecare punct de vânzare.

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/298179840680514/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.