Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai să-i cunoşti pe oamenii din 19 grupuri şi comunităţi civice, care schimbă oraşul în bine

0

Ei salvează de la degradare sau de la dispariție spații publice care ne aparțin și ne ajută să devenim o comunitate. Adesea nu dorm nopţi, învaţă despre legi, urbanism, comunicare şi design. Sunt disponibili. Deschişi. Orientaţi spre binele comun, în cartiere şi comunităţi. Se zbat să rezolve de la probleme de infrastructură sau calitatea mediului înconjurător, până la lipsa de transparenţă decizională a autorităţilor, locuire, educaţie, sănătate etc.

Ei sunt oamenii civici care, indiferent de profesii şi preocupări personale, au mobilizat în ultimii ani comunităţi întregi şi au redat viaţa comunitară în cartiere.

19894756_854039804744337_5947479922216779913_n

Vino să-i întâlneşti la cea de-a IV-a ediţie a Târgului de Inițiative Cetăţeneşti, organizat de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică, pe 30 septembrie (între 15.00 și 19.00), la Grădina Verona – Cărtureşti (Str. Arthur Verona nr. 13-15).

Ei au putut să schimbe în bine lucruri în jur, care ne deranjează pe cei mai mulţi dintre noi, iar noi le-am apreciat încercările şi victoriile.

Cei care nu acceptă „nu se poate” în relaţie cu cei care fac legile şi iau decizii în numele nostru.

Hai la târg să vezi dacă și tu îi poți ajuta să-și sporească puterile.

Evenimentul este organizat de CeRe şi Reţeaua Civică Bucureşti, cu sprijinul Cărtureşti.

Parteneri media: Iqads, Epoch Times, Stiriong.ro

Până în ziua evenimentului, ne poți urmări pe pagina de Facebook a evenimentului. De aici îți faci o idee despre cum a fost anul trecut.

Dacă vrei să sprijini CeRe, o poți face aici.

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.