Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai la Art Fashion Fair – Local Designer Market în weekend

0

Hai la Art Fashion Fair – Local Designer Market în weekend să cunoști 6 din cei mai tari designeri si creatori români contemporani!

Art Fashion Fair, cel mai cool eveniment de lifestyle și fashion din România , este o expoziție cu vânzare ce promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând designeri și branduri autohtone (haine și accesorii de autor, design textile, accesorii home&deco, produse organice) unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands.

d

Pe 22-23 octombrie 2016, de la ora 12 la 20, vă așteptăm la Art Fashion Fair – Local Designer Market– cel mai nou eveniment marca Art Fashion Fair – cu o selecție eclectică de designeri romani si zonă de lounge în oaza noastră urbană de la Maison 13 (Str. Dumbrava Rosie 2, Gradina Icoanei). Intrarea este liberă și încurajăm accesul cu animale de companie!

Să intelegeți mai bine despre ce este vorba, mai jos vă prezentăm 6 din cei 30 de  designeri si creatori contemporani români pe care îi puteti cunoaște la Art Fashion Fair – Local Designer Market weekend.

  1. Utopic by Mona Vulpoiu
  2. Bianca Popp
  1. Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie
  2. Chemistry – Creative Director Vera Alecsa
  3. Pillowz
  4. Unofficial: COD

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.