Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai în TRAMVAIUL POEZIEI, 10 septembrie 2019

0

Vă invit cu emoție marți, 10 septembrie, ora 10:00, Depoul Dudești, la deschiderea proiectului TRAMVAIUL POEZIEI, organizat de ONG-ul Arta nu mușcă.

În anul cărții, aducem poezia mai aproape de publicul larg, facilităm lectura într-un mod inedit și sperăm să contribuim pozitiv la imaginea orașului, în perioada 10 septembrie-1 octombrie.

Un tramvai de pe linia 1 va fi personalizat în exterior și interior, va găzdui 100 de cărți, mesaje creative, instalație florală și recitaluri de poezie.

***De asemenea,  se va desfășura un concurs de poezie, cu înscriere online, între 10-20 septembrie, adresat tinerilor între 18-25 ani, jurizat de Iulian Tănase, Iv Cel Naiv și Cătălina Matei.

În primă instanță vor fi aleși 10 finaliști, care vor urma un curs de scriere creativă, unde vor crea un poem pe tema orașului.  Poemul câștigător va fi pictat pe un perete central din capitală.După care, poemele celor 10 finaliști vor fi incluse într-un format special și publicat de Editura la Târgul Gaudeamus.

Concurs

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.