Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai cu noi în Bootcamp pentru Fericire!

0

Hai cu noi în Bootcamp pentru Fericire! (20 – 23 august)

A început cu o idee de teambuilding. O ieșire la munte cu echipa, niște ateliere pe care să le ținem noi pentru noi, niște seri cu joc, muzică și povești, o ocazie să ne detașăm de agitația orașului și să ne bucurăm preț de câteva zile de natură și de noi înșine. Apoi ne-am gândit cum ar fi să luăm cu noi și oameni din comunitatea IPF. Să fie tot ca un teambuilding, dar pentru echipa extinsă.

unnamed

Așa că, iată-ne, entuziasmați nevoie mare, pregătind o tabără de vară, între 20 și 23 august, undeva în munți, prin județul Brașov. Avem 20 de locuri disponibile și te încurajez să îți rezervi și tu unul. Sau două, căci poate vrei să mai iei pe cineva cu tine, caz în care o să beneficiați și de o reducere. ^_^

Tema pe care am ales-o pentru tabăra de anul acesta este „acceptarea de sine”, pentru că, o spunem și noi, o spun și specialiștii în psihologie pozitivă din întreaga lume: fericirea vine din interior și totul începe cu o relație bună cu noi înșine.

Vom avea și boardgames și jocuri de improvizație și storytelling și filme inspiraționale și cântece de munte. Va fi frumos tare și m-aș bucura să vrei să ni te alături!

AFLA MAI MULTE!

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.