Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Haggle & Sell – Winter edition

0
Dată/oră: 09/12/2018 – 12:00/18:00
Loc: BEAT bar umanist – Vasile Lascăr, nr. 29
Iarna aproape a venit iar un refresh al garderobei este inevitabil
Haine, accesorii, încălțăminte și alte câte și mai câte, strânse în timp și depozitate, însă odată cu venirea sezonului rece scoase la lumină de prin dulapuri. Momentul acela când îți dai seama că ai mormane de lucruri, dar că nimic nu te mai reprezintă, și ajungi să porți aceleași 3 ținute iar și iar.
Vrei să scapi de haine, sau vrei să îți împrospătezi garderoba? Hai la Haggle&Sale Winter Edition, locul unde le poți face pe ambele cu succes!Așa că ne vedem duminică 9 Decembrie, să ciocnim un pahar de vin sau să ne destindem împreună la o cană cu ceai, în timp ce scormonim prin felurite lucruri, și cine știe poate aici vei găsi chiar ținută preferata pentru iarna ce vine!

Regula generală rămâne aceeași, negocierea. La noi nu există prețuri fixe sau inaccessible așa că nu-ți rămâne decât să te târguiești ca-n bazar.

Haggle este un alt fel de Yard Sale, cu un concept unic, ce îmbracă un târg clasic în haine de social party, unde nu există prețuri fixe sau fețe triste, locul de unde pleci nu doar cu haine mișto dar și cu prieteni noi, cunoștințe and good vibes.

Dacă ai pe acasă haine, încălțăminte sau accesorii din sezoanele trecute dar care sunt încă de actualitate, musai să fie în stare foarte bună sau chiar noi, și vrei să fi de partea târgoveților, trimite un mail la adresa Yearhaggle@gmail.com pentru detalii.

Intrarea pentru vizitatori este liberă iar spațiul este foarte prietenos cu copiii!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.