Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HackITall: concurs de IT&C ce se va termina cu o mulțime de premii

0

Pasionat de IT? Vrei să îți arăți skill-urile în programare? Atunci ia-ți 2 prieteni ,,brainiaci “ și vino la unul dintre cele mai mari evenimente organizate de LSAC, ,,HackITall” , concurs de IT&C ce se va termina cu o mulțime de premii și surprize oferite de compania Avira.

Nu ezita și înscrie-te pentru a trăi timp de 24 de ore momente intense și tensionate alături de coechipieri în încercarea de a crea o aplicație inovatoare.

Te așteptăm pe data de 19 martie în holul din Rectorat pentru a scrie împreună “cout<<”Let the game begin”<

afis_hackitall

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.