Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Habitat for Humanity Menu: 50% din vânzările meniului vor fi donate pentru sprijinirea locuirii decente

0

Habitat for Humanity România și Brioche Dorée lansează

Habitat for Humanity Menu

50% din vânzările meniului vor fi donate pentru sprijinirea locuirii decente

afis campanie Habitat for Humanity Menu

Habitat for Humanity România și Brioche Dorée lansează Habitat for Humanity Menu, un meniu prin care lanțul de cafenele sprijină viziunea asociației, o lume în care toți oamenii au posibilitatea să locuiască decent. 50% din vânzările meniului Habitat for Humanity Menu din perioada 20 mai – 31 decembrie 2015 vor fi donate pentru construcția și renovarea locuințelor pentru familii sărace.

 “Îmi face o deosebită plăcere să fim partenerii Habitat for Humanity România. Prin această colaborare, Brioche Dorée sprijină construirea de locuințe pentru persoanele care nu își permit o casă decentă. Sunt sigur că vom vedea rezultatele acestui parteneriat într-un timp scurt și că vom face fericiți mulți oameni”, a declarat Costin Gheorghiu, Operation Manager Briochee Doree România.

“Ne bucurăm că Brioche Dorée se alătură partenerilor responsabili sociali, care vin în întâmpinarea clienților cu oportunități de implicare în comunitate. Acum, o gustare luată alături de prieteni va contribui la o viață mai bună pentru copiii și părinții care locuiesc în sărăcie”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

Habitat for Humanity Menu este alcătuit dintr-un sandviș de pui, o tartă de zmeură, fructe de pădure sau căpșuni și un cappucino și costă 25 de lei. Produsul se găsește în toate cafenelele Brioche Dorée din București.

Habitat for Humanity Menu

Despre Brioche Dorée

În 1976, Louis Le Duff deschidea primul restaurant Brioche Dorée. Astăzi, sunt peste 500 de locații în întreaga lume și 300,000 de clienți zilnic. În România, avem 5 locații și ne extindem în continuare.

Patiserie, sandvișuri, cafenea, deserturi, Brioche Dorée îmbină conceptul de restaurant cu servire rapidă cu rafinamentul și calitatea incontestabile a produselor de tradiție franceză.

Produsele de patiserie de la Brioche Dorée se inspiră din preceptele brutăriei tradiționale franceze, cu o exigență crescută în privința metodelor de fabricație. La preparare se folosesc făină franceză naturală fără aditivi (grâu, măcinat și cernut) și unt de cea mai bună calitate. Untul AOP Poitou Charentes este recunoscut ca un produs de calitate superioară de către profesioniști și consumatori, pentru calitățile sale de excepție în patiserie: caracter crocant, fondant, palete aromatice.

Pe lângă produse de patiserie, veți găsi în orice restaurant Brioche Dorée eclere, tarte cu ciocolată, fructe de pădure sau căpșuni, cheesecake, torturi și prăjituri savuroase, plus o gamă variată de sandvșuri și salate. Puteți servi un croissant cu unt și un cappucino dimineața, un quiche lorraine cu un fresh de portocale pentru un prânz sănătos și o tartă cu banane și ciocolată seara. Vă așteptăm în locațiile noastre din Afi Palace Cotroceni, Sun Plaza, Promenada Mall, America House – Piața Victoriei și Complex Stejarii.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity România este una dintre cele mai importante organizații din România în domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume în care toți oamenii au un loc decent în care să trăiască. Din 1996 construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Prin cele șapte filiale ale sale din Beiuș, Cluj, Rădăuți, Comănești, Cumpăna și Craiova a ajutat peste 16.000 de persoane să aibă un loc decent în care să trăiască, prin construcții de case și reabilitări, și alte 20.000 prin programele de prevenție și răspuns la dezastre. La nivel internațional, Habitat for Humanity a construit și reabilitat peste 800.000 de locuințe pentru 4 milioane de persoane din 80 de țări de pe întreg Globul.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.