„Gustul pentru filosofie”, Duminică, 7 iunie 2015

0

„Gustul pentru filosofie”, Duminică, 7 iunie 2015, începând cu ora 15.00, la Clubul Țăranului (MŢR)

Asociaţia Culturală Hestugma vă invită la cea de-a cincea ediție a unui veritabil symposion, în care se vor servi și „De-ale Gurii” (conferinţă cu Şerban Anghelescu), şi „Onomatopee” (conferinţă cu Ana-Maria Datcu), şi Filmu’ lui Adam (proiecţie).

Din meniu nu lipseşte Momentul Clubului Suprarealist şi reîntâlnirea cu muzicienii de la When Violin Meets Guitar (concert), toate condimentate cu surprize…

 Gustul pentru filosofie_Afis_editia 5

Detalii aici: https://www.facebook.com/events/1417306408593772/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează