Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Grupul civic ÎnCotroceni organizează vineri o consultare în comunitate pe tema efectelor şantierului Metrorex

0

Grupul civic ÎnCotroceni organizează vineri o consultare în comunitate pe tema efectelor şantierului Metrorex

Grupul civic ÎnCotroceni – Oameni, Idei, Poveşti vă invită să participaţi la o consultare în comunitate, vineri, 11 martie, de la ora 19.00, la Bistro Noveau de pe Str.Dr. Louis Pasteur nr. 63. Cu această ocazie, locuitorii din acest cartier vor aduna opiniile în legătură cu efectele şantierului METROREX şi impactul acestora asupra calităţii vieții din cartierul Cotroceni!

flyer_refacut (1)

Se va discuta despre efectele şantierului METROREX asupra comunităţii Cotroceni şi despre cum se vor putea diminua efectele acestor lucrări asupra locuitorilor din zonă. După întâlnirea de vineri, opiniile participanţilor la întâlnire vor fi centralizate într-o petiție publică.

Grupul ÎnCotroceni cere transparenţă şi acces la informaţii publice, realizarea de planuri de refacere a spaţiului verde prin consultarea comunităţii, responsabilizarea şi implicarea în rezolvarea problemelor din partea METROREX, Astaldi (constructorul) şi a autorităţilor locale!

Cetăţenii preocupaţi de efectele lucrărilor Metrorex din zona Cotroceni îşi pot exprima opiniile aici!

Construirea Magistralei 5 este de o importanţă capitală pentru întreg Bucureştiul. Alături de toţi bucureştenii, comunitatea din cartierul Cotroceni îşi doreşte finalizarea lucrărilor şi refacerea spaţiului public afectat!

CeRe şi grupul ÎnCotroceni organizează această acţiune în cadrul proiectului “Creştem comunităţi urbane” co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.