Ground Zero: Zilele dedicate berii artizanale romanesti @ Alandala

0

„THE ONLY PEOPLE FOR US ARE
THE MAD ONES WHO ARE
MAD TO LIVE,
MAD TO TALK,
MAD TO BE SAVED.”

Așa sună motto-ul Ground Zero, o bere artizanală apărută de curând pe piața românească, produsă cu pasiune, multă atenție și ingrediente de calitate de doi bucureșteni : The Artist and The Poker Player.

ziuaberiinoastre-Ground Zero

Dacă sunteți curioși să aflați secretele din spatele realizării acestei beri, vă invităm Sâmbătă la Alandala, unde veți avea ocazia să-l cunoașteți pe unul dintre creatorii berii Ground Zero.

Acesta e al doilea eveniment din seria Zilelor dedicate berii artizanale romanești, organizat si inițiat de Alandala Cafe.

Va așteptăm cu bere rece 🙂

Data: 30 august
Ora: 18:00
Intrarea Libera.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează