„Groovy nights at the Museum” / 25 septembrie / Bucurestiul Creativ

0

Camira Events & Travel organizeaza concertul „Groovy nights at the Museum”  in data de 25 septembrie 2013

Agentia de evenimente si turism, Camira Events & Travel, organizeaza concertul „Groovy nights at the Museum”  sustinut de duetul Playthoven, ca proiect in cadrul Festivalului International “George Enescu”, sectiunea “Bucurestiul Creativ”.

Concertul „Groovy nights at the Museum”  sustinut de duetul Playthoven va avea loc in data de 25 septembrie, incepand cu ora 19.00, in curtea Muzeului George Enescu, de asemenea partener al evenimentului .

playthoven1_resizedCamira Events & Travel impreuna cu partenerii sai, invita participantii sa asiste la concertul sustinut de un duet de muzicieni tineri, Anca Sinaci, absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti si Radu Sinaci, fost student al maestrului Marian Cazacu, membru al Orchestrei de Camera Radio. Duetul Playthoven foloseste un sound nou, original, care acopera ca stiluri jazzul, rockul, preluari si prelucrari ale unor piese clasice intr-un mod inedit si, nu in ultimul rand, coveruri. Concertul este presarat cu diverse glume muzicale care vor incanta audienta. Cei doi vor canta la vioara, violoncel si saxofon.

bucuresti creativ“Bucurestiul Creativ”, parte din Festivalul International “George Enescu” in acest an, este un spatiu magic, al creativitatii si al valorii, al muzicii si al artelor plastice, deschis tuturor.

Festivalul International „George Enescu” este cel mai important eveniment cultural international organizat in Romania, care pune tara noastra in circuitul cultural al elitelor mondiale. In perioada 1-28 septembrie 2013 se desfasoara Editia a XXI-a a Festivalului Internaţional “George Enescu”.

 

logo camiraCamira Events & Travel este companie specializata in organizarea de evenimente corporate si in managementul destinatiei.

Camira Events & Travel este agentie acreditata IATA, are certificarea ISO 9001 si este membra a asociatiilor internationale de profil MPI (Meeting Profesional International), ASTA (American Society of Travel Agents).

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează