Greenpeace România recrutează voluntari „verzi” în București

0

In perioada 29 august – 26 septembrie, Fundatia Greenpeace Romania recruteaza voluntari în Bucuresti care sa se implice in cadrul petitiilor. Citeste mai multe despre voluntariat in cadrul Greenpeace, inainte sa aplici.

Vino alaturi de noi!

Suntem si pe Facebook, & Twitter , iar aici poti parcurge raportul nostru de activitate , unde poti vedea cine suntem si ce facem in Romania.
Doar când ultimul copac a murit, ultimul rau a fost otravit si ultimul peste a fost prins, ne vom da seama ca nu putem manca bani. „Nu mostenim Pamantul de la parintii nostri, ci il imprumutam de la copiii nostri.”


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează