Greenpeace România prezintă avanpremiera filmului This Changes Everything – ecranizarea cărții omonime a autoarei Naomi Klein

0

Greenpeace România organizează sâmbătă, 26 septembrie, ora 13:30, la Cinema Elvira Popescu din București, proiecția în avanpremieră a filmului „This Changes Everything”, inspirat după cartea omonimă a autoarei Naomi Klein.

poster -This Changes Everything

Filmul prezintă acapararea, de multe ori brutală, a resurselor planetei de către marile corporații, în detrimentul populației și al mediului natural. Filmul este, de asemenea, un apel la mobilizare civică.
26 septembrie este Ziua mondială de acțiune împotriva schimbărilor climatice și face parte dintr-o mișcare mai amplă pentru popularizarea temei, înainte de summitul climatic COP 21, ce va avea loc la Paris în această iarnă.
În regia lui Avi Lewis, filmul îi are drept producători pe Danny Glover, Alfonso Cuarón, Shepard Fairey și Seth MacFarlane, iar durata sa este de 89 de minute. Filmul este în limba engleză, cu subtitrare în limba română.
Greenpeace România a obținut dreptul de a proiecta filmul înainte de lansarea oficială a acestuia, programată pentru 20 octombrie (iTunes) și 6 noiembrie pentru publicul general.

Evenimentul se bucură de susținere din partea Institutului Francez și Ambasadei Franței.

Prezentare (trailer): https://www.youtube.com/watch?v=WPQI1Lui42c
Website oficial: http://thischangeseverything.org/
Informații despre autoare: http://thischangeseverything.org/naomi-klein/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.