Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Greenpeace România consideră eliminarea taxei Oxigen un act populist și complet iresponsabil

1

Greenpeace România consideră eliminarea taxei Oxigen un act populist și complet iresponsabil. Dreptul la sănătate și aer curat nu e negociabil și nu se votează pe facebook! În România, mor anual peste 20.000 de oameni din cauza poluării, iar Primăria Municipiului Bucureşti prin Gabriela Firea este direct responsabilă de o parte dintre acești morți. Politicienii români uită încă o dată că sunt în slujba cetățenilor și au datoria să adopte cele mai eficiente măsuri pentu bunăstarea lor, chiar și atunci cînd acestea sunt nepopulare. Perspectiva unui nou mandat a cântărit mai mult pentru Gabriela Firea decât sănătatea bucureștenilor.

Cerem Ministrului Mediului, Costel Alexe, ca autoritate superioară, să intervină de urgență!

„Decizia Gabrielei Firea ne va costa pe toți. Dincolo de sănătatea noastră, vorbim și despre amenzile uriașe pe care urmează să le plătim tot noi, cetățenii. Reamintim, Comisia Europeană a declanșat mai multe procese de penalizare tocmai pentru că Primaria nu a luat și nu ia măsuri pentru a limita expunerea populației la nivelul alarmant de poluare din București.”, a declarat Alin Tănase, coordonator de campanii Greenpeace România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

  1. avatar

    Mai importanti sunt cocalari cu rable decat oameni educati cu masini de la Euro 4 in sus, asta e Romania o tara de rahat, VA ROG SA PROTESTATI IN PIATA CONSTITUTIEI DEOARECE S-A PRODUS UN DELICT FOARTE GRAV.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.