Greener & lighter learning events / 12 februarie 2020

0

Ce este, de fapt, amprenta ecologică? Cum pot fi prietenos cu natura chiar dacă (sau mai ales dacă) locuiesc și lucrez în oraș? Ce pot face chiar de azi pentru evenimente de învățare mai prietenoase cu mediul, cu amprentă ecologică mai “light”?

Te invităm miercuri 12 februarie la o conversație despre cum putem organiza evenimente de învățare mai prietenoase cu mediul. Începem prin a afla mai multe despre amprenta ecologică, după care explorăm împreună soluții. De la lucruri foarte mici cum ar fi reducerea consumului sau reciclarea în evenimente de învățare, până la cum pot să regândesc spațiul de învățare sau pauzele de cafea, mesele și transportul echipei și participanților.

Gazdele conversației sunt Cătălina Murariu (Education Coordinator la WWF-Romania) și Diana Ghindă (Community Host la Training Café).

Detalii aici.


Prețul, reduceri:
Prețul unui bilet este 100 lei și include pauza de cafea
50% reducere (50 lei) pentru absolvenții Training Café și IRT

Participarea este inclusă pentru membrii cu abonamente valabile în februarie 2020 și participanții Train the Trainers octombrie-noiembrie 2019 aflați în follow-up

Înscrieri prin email la diana.ghinda@training-cafe.ro

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.