Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Green Revolution are placerea sa va invite la un weekend cool la Roaba de Cultura!

0

Asa cum ne-am obisnuit deja, dam startul weekend-ului impreuna cu World Class: vineri seara avem Kick Box si sambata dimineata Portdebras. Pentru ca nici noi nu stiam prea multe, ne-am informat si am aflat ca portdebras este un program de exercitii original, inspirat de dans, balet, studii posturale, stretch si antrenamente de forţa. Suna bine si vrem sa incercam, asa ca va asteptam!

Sambata de la 18:00 invatam impreuna sa jucam GO iar mai pe seara, ascultam sunetul viorilor, Cvartetul Capriccio ne va ajuta complet sa ne relaxam cu muzica buna.

Duminica incepem ziua cu un program pentru copii – teatru de papusi “Scufita Rosie”, adus de Compania Hai Hui, dupa-amiaza ne amuzam cu Slackline iar mai tarziu radem impreuna la film, duminica aceasta avem “Cucoana Chirita”.

Pentru cei ce isi vor petrece weekend-ul in capitala, programul complet este acesta:

Vineri – 27  Iulie

19:00 WORLD CLASS- Kick Box cu Cristina Constantinescu

Sambata – 28 Iulie

10:00  WORLD CLASS- PORTDEBRAS cu Ovidiu Atanasiu

18:00- 20:00 Atelier creativ: Jocul de GO

20:00 Concert Cvartet CAPRICIO

Duminica – 29 Iulie

11:00- 12:00 Teatru de papusi  “SCUFITA ROSIE” Compania Hai Hui

18:00- 20:00 Atelier creativ: Slackline

21:30-  Proiectie film “Cucoana Chirita”, (1986), regia Mircea Dragan

 

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.