Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest

0

A III-a ediţie a Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest

Green Hours 22 jazz-café are plăcerea să aducă la cunoştinţa publicului de jazz şi a iubitorilor de muzică în general, organizarea celei de a III-a ediţii a Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest, care va avea loc în perioada 19 – 22 mai, în Grădina Green Hours din Calea Victoriei 120, Bucureşti.

În ediţia din acest an a festivalului sînt invitate grupuri de excepţionali muzicieni din mediul internaţional precum şi configuraţii mixte dintre cele mai valoroase de jazzmani români şi străini. Festivalul va debuta cu seara pe care am numit-o „SOPHISTICATED LADIES”, dedicată concertelor ALEXANDRINA respectiv MARIA RĂDUCANU – acompaniată de contrabasistul american CHRIS DAHLGREN. Highlight-urile celorlalte seri vor fi: MARILYN MAZUR Group (DK), POLAR BEAR (UK) si MOŻDŻER, DANIELSSON, FRESCO Trio (PL/ SE/ IL).

GHIJFest se extinde spectaculos odată cu această a III-a ediţie printr-un parteneriat inedit cu Cafeneaua Artiştilor (Casa celor 7 arte) din Buzău – un nou club dedicat evenimentelor artistice live – unde în zilele de 20, 21 si 22 mai vor concerta trei dintre trupele invitate în festivalul din Green Hours (Alexandrina, Polar Bear şi Twin Thoughts).

Printre partenerii importanţi ai ediţiei GHIJFest din acest an se află din nou Institutul Cultural Polonez, Heineken S.A., PEPSICO. De asemenea, ca şi la ediţia precedentă, TVR este coproducator al festivalului, iar alt partener media important este Societatea Română de Radiodfuziune.

Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest este o manifestare culturală independentă iniţiată în 2008 ca prim festival internaţional al unui club din România. Primele două ediţii ale evenimentului au avut loc în mai 2008, respectiv mai 2010 şi au însemnat un număr de cîte 8 concerte desfăşurate în Grădina Green Hours de-a lungul a 4 zile. Au performat grupuri redutabile şi muzicieni de mare valoare din străinătate şi din ţară, reprezentînd stiluri diferite ale jazz-ului contemporan (cum ar fi, printre alţii, Tuba Project – USA, Nik Baertsch’s Ronin – Elveţia, Trigon – Moldova, Pawel Kaczmarczyk Audiofeeling Band – Polonia, Omer Klein Trio – Israel, Vlaicu Golcea, iordache, Cristian Soleanu, Sorin Romanescu ş.a.).

Tichetele artists-charge se vor pune în vînzare începînd de luni, 2 mai la sediul clubului Green Hours 22 jazz-cafe din Calea Victoriei 120, după cum urmează:

abonament pentru toate cele 4 seri ale GHIJFest 2011 – 125 LEI
seara I – joi 19 mai – 35 LEI
seara a II-a – vineri 20 mai – 50 LEI
seara a III-a – sîmbătă 21 mai – 40 LEI
seara a IV-a – duminică 22 mai – 50 LEI

IMPORTANT:

În fiecare seară de concert, intrarea se va face începînd cu ora 18:00

Abonamentele şi tichetele asigură accesul în Grădina Green Hours

„Deoarece spaţiul este limitat şi dorim să dăm posibilitatea unui număr cît mai mare de iubitori ai muzicii să asiste la concerte, Grădina Green nu va fi dotată cu mese – decît strict pentru partenerii festivalului. La dispoziţia publicului vor exista scaune ce vor putea fi ocupate în ordinea sosirii, fără posibilitatatea rezervării. Aşa cum cunosc deja fidelii clubului, vor exista pregătite şi numeroase perne si perniţe” a declarat Voicu Radescu, manager-ul GHIJFest – 2011.

Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest – 2011 este organizat de clubul Green Hours în absolută independenţă, avînd la bază ideea celebrării jazz-ului acolo de unde a plecat – în cluburile de jazz. Iar intenţia noastră este ca, în grădina relaxată şi boemă a unuia dintre cele mai prestigioase cluburi de jazz din România, să construim pe termen lung un festival de “clasă internaţională”.

…jazz, relaxare, artă, independenţă, tineri, valoare, grădină, boemă, urban, Green Hours, cultură, outdoor, Bucureşti. Acestea ar fi „tag-urile” GHIJFest.

www.greenhours.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.