Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Green Hours City JAZZ FEST conectează Bucureștiul la ritmuri de jazz

0

Green Hours CITY JAZZ Fest 2014

ediția a 6-a: 29 mai – 1 iunie

Green Hours CITY JAZZ Fest 2014. Ed. a 6-a- 29 mai - 1 iunie

Green Hours CITY JAZZ Fest – ediția a 6-a se va desfăşura în perioada 29 mai – 1 iunie 2014. Cu ocazia celebrării a 20 de ani de viaţă Green, marcați și în cadrul acestei ediții a festivalului, concertele vor depăşi matca locaţiei tradiţionale din Calea Victoriei 120.

Astfel, 4 din cele 12 concerte ale festivalului vor avea loc în alte 3 spaţii binecunoscute din Bucureşti, şi anume Sala ARCUB, Clubul Ţăranului (curtea interioară a MŢR) și Sala BERLIN (Control Club).

Ca în fiecare an, dar parcă mai abitir la această a 6-a ediţie, muzicieni de mare valoare, atît din România, cît şi din întreaga Europă, vor fi prezenţi pe scenele festivalului, cu proiecte consacrate sau noi.

Ca evenimente “în premieră” în România, se remarcă:

• prezenţa vocalistei Caecilie Norby din Danemarca, în duo cu marele violoncelist şi contrabasist suedez, Lars Danielsson

• recitalul extraordinar (Solo Piano) al lui Stefano Battaglia (Italia)

• întîlnirea iniţiată de Green Hours între vocea Mariei Răducanu şi acordurile de contrabas şi de pian ale “greilor” Carlos Bica (Portugalia) şi Carsten Daerr (Germania)

• prima prezenţă în România a trio-ului Colin Vallon, tînăr grup elvețian care cucerește în acest moment Europa – un concert de neratat

• dintre muzicienii români, Iordache prezintă pentru prima dată într-un festival cel mai recent album al său: Garden Beast;  Mircea Tiberian va fi invitat special la prima apariţie pe scenă a proiectului româno-italian Paolo Profeti Quintet;

Nu în ultimul rînd, Vlaicu Golcea a imaginat special pentru  festival, un program numit “Dance Floor Entropy”, bazat pe remixarea dinamică a unora dintre piesele celor 4 albume pe care le-a semnat la Green Records.

Programul complet GHCJFest 2014, precum şi  detalii – inclusiv organizatorice – se regăsesc pe site-ul www.greenjazzfest.ro

şi pe Facebook: www.facebook.com/green.hours / www.facebook.com/events/1446767022236668

Green Hours CITY JAZZ Fest – 6 este organizat în absolută independenţă, bazîndu-se însă pe un staff pe cît de minim pe atît de dinamic şi pe sprijinul unor prieteni ai jazz-ului.

Unul dintre motoarele principale care ne îndeamnă să perseverăm, chiar în vremurile tot mai tulburi pe care le trăim, este dorinţa de a “exporta” şi de a răspîndi ideea că atmosfera de boemă artistică & culturală cu care cel mai vechi club din România a obişnuit, credem, publicul …este benefică şi posibilă în continuare”, spune Voicu Rădescu, directorul Green Hours CITY JAZZ Fest.

Tag-urile ediţiei a 6-a rămîn aceleași din anii precedenți, dar…cu completări: JAZZ, relaxare, independenţă, Green Hours, tinereţe, valoare, MŢR, contemporan, UrBaN, grădină, Boemă, curiozitate, Clubul Țăranului, internaţional, BUCUREŞTI, cultură, Sala Berlin, outdoor, INOVATIV, indoor, ARCUB…

Vă așteptăm așadar cu drag, începînd din 29 mai, în cele 4 locații ale Green Hours CITY JAZZ Fest – 6, pentru a vă bucura de jazz în formele sale actuale. Mereu diferit, mereu proaspăt, mereu incitant.

În 2014, Green Hours sărbătoreşte 20 de ani de la naşterea clubului de jazz şi teatru cu acelaşi nume şi invită iubitorii de muzică la ediţia a 6-a, upgradată, a festivalului de jazz iniţiat în 2008.

Co-producători:

– Green Hours
– TVR 2

Parteneri:

Silva, Ambasada Elveției & Fondul Cultural Elvețian, Institutul Goethe, Librăriile Humanitas, Gerard Bertrand, Green Sound Team, Radio România București FM, Golden Tulip Victoria Bucharest Hotel, Muzeul Ţăranului Român, Jazz.roandante, Sekazone, Jazz CommunicationJazzHound, 24 FUN, Bucharest NightLife, port.ro, Zeppelin, Jazz Compas, Bicicleta Galbenă, Elle România.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.