Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Green Conference, Hotel Crowne Plaza, Bucuresti, 12 noiembrie ’09

0

In data de 12 noiembrie (2009), Evensys organizeaza prima editie Green Conference, un eveniment ce-si propune sa dezbata un subiect delicat in agenda curenta a mediului de afaceri: responsabilitatea companiilor fata de mediu si necesitatea integrarii acesteia in cultura corporativa si practica organizatiilor.

header1Conferinta va oferi un excelent cadru de relationare intre reprezentantii unor companii locale de top, oameni recunoscuti pentru spiritul lor inovator, comunicatori si promotori ai comportamentului eco, totul pe parcursul unei zile dedicate celor mai problematice aspecte ce planeaza asupra eco-responsabilitatii companiilor.

Dezbatere pe tema green business-ului

Cum influenteaza responsabilitatea fata de mediu filozofia si practica companiilor de astazi? Ce implica si care sunt etapele, provocarile si oportunitatile unei afaceri „verzi”? Afla raspunsul in cadrul unei dezbateri interactive despre sustenabilitate si eco-responsabilitate in mediul de business.

Obiective

Evenimentul va aborda importante aspecte precum:
■ Responsabilitatea fata de mediu: de la viziune la practica
■ Importanta inovatiei in dezvoltarea practicilor “verzi”
■ Promovarea mesajului companiilor “verzi”
■ Pasi si provocari in dezvoltarea unui program sustenabil
■ Tendinte si factori demografici: ingredientele cheie ai strategiei corporative sustenabile

De ce să participi?


La Green Conference vei descoperi:

■ Ce se intampla in Romania cu eco- responsabilitatea: prezent si viitor
■ Cum sa integrezi coerent eco-responsabilitatea in planul tau de business
■ Cum sa utilizezi eco-responsabilitatea in gestionarea reputatiei corporative
■ Care sunt cele mai importante prevederi si documente legislative din domeniu
■ Ce presupune un plan de dezvoltare durabila- provocari si etape
Cine participă?
Evenimentul intra in sfera de interes a unei vaste audiente formate din:
■ CEOs
■ Directori Generali
■ Antreprenori
■ Directori de Corporate Responsibility
■ Directori de Public Affairs
■ Specialisti in product development
■ Specialisti in finante si marketing
■ Specialisti din industria de Real Estate
■ Specialisti in business development
■ Facility Manageri
■ Brand Manageri
■ Reprezentanti ai agentiilor guvernamentale
■ Specialisti din industria alimentara
■ Membrii ai ONG-urilor de mediu

Pentru înscrieri la acest eveniment accesaţi site-ul oficial al evenimentului.

Mai multe informaţii despre acest eveniment sunt pe www.greenconference.ro sau pe responsabilitatesociala.ro .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.