Gratuit o carte pentru educatia emotionala a copiilor

0

sursa: aici

Tu participi gratis (sau recomanzi) si noi iti daruim o carte cu povesti in care copiii invata despre emotii.

In plus, vom darui o carte unui copil de la SOS Satele copiilor pentru orice invitat al tau care participa si se inscrie folosind legatura de mai jos.

Renumitul bootcamp „Publish A Book & Grow Rich”, acum si in Bucuresti, eveniment extraordinar din mai multe puncte de vedere:

– Inveti sa scrii o carte in 40 de ore
– Afli cum sa iti cresti business-ul propriu, folosind cartea TA ca instrument de marketing
– Inveti cum sa iti creezi variate surse de venit
– Descoperi cum sa devii mai vizibil, credibil si respectabil
– Te dezvolti personal invatand de la unul dintre cei mai buni oameni de marketing din lume
-Atmosfera este deosebit de motivanta, destinsa si energica!
– Intalnesti la eveniment oameni din domenii profesionale variate, printre care antreprenori
– E GRATUIT!

In plus, pentru fiecare persoana inscrisa, vom dona o carte. Astfel, prin participarea ta, ne ajuti sa publicam o carte deosebita pentru dezvoltarea emotionala a copiilor si sa iti oferim un exemplar.

Cum te inscrii?

Accesand link-ul de inregistrare de la inceputul paginii (bilete disponibile / tickets) sau accesand https://blackcardmarket.isrefer.com/go/bucharest0130/mateidragos/

Poti intra si pe evenimentul de facebook

unnamed

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează