Grătar, voie bună și networking: Un eveniment de sezon, pentru antreprenori

0

Pentru că vara ne îmbie la aer liber și voie bună, Upgrader vine cu un nou concept de eveniment de networking, dedicat antreprenorilor: Barbecue Business Networking.

Gândul la vacanță și planurile de afaceri pot merge mână în mână, mai ales că business-ul continuă chiar şi la peste 30 de grade. Pe timpul verii, comenzile, termenele limită, nevoia de noi clienţi, parteneri şi alte responsabilităţi sunt tot acolo şi apar după fiecare imagine cu marea şi palmierii.

BBQBusinessInsider

Noul concept Upgrader iese din tiparul evenimentelor de networking şi vine cu o abordare  de sezon, distractivă, similară cu o seară în oraș cu prietenii. O atmosferă relaxantă, în care îţi poţi crea mai uşor conexiuni şi poţi cunoaşte oamenii din spatele business-urilor, renunţând la formalităţi.

Barbecue Business Networking va avea loc pe 03 august, în aer liber, în grădina Aida Bistro.

Top 3 lucruri care se vor întampla la eveniment:
– vei avea oportunitatea sa interacţionezi cu alţi 100 de antreprenori
– echipa Aida va găti burgerii pe grătar, în grădină, pe care îi vei putea personaliza în funcţie de preferinţe
– un moment cu muzică live va destinde şi mai mult atmosfera

Relaţiile de business de lungă durata sunt susţinute de legăturile de încredere dintre oameni. Prin acest tip de eveniment, organizatorii îşi doresc sa creeze mediul în care antreprenorii pot avea discuţii mai deschise şi pot lega relaţii de lungă durată mult mai ușor.
Detalii despre eveniment şi înscrieri, aici:

Barbecue Business Networking

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.