Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Grand Slam Latino si Standard la DanceMasters 2020: vei dansa din nou in oglinda!

0

Unic si urias in peisajul artistic si sportiv al Romaniei, DanceMasters face Bucurestiul Capitala dansului sportiv mondial la Sala Polivalenta din Bucuresti intre 27 si 29 martie 2020. Iubesti muzica latino sau te impresioneaza valsul, zeii dansului te vor face sa visezi sau sa dansezi in oglinda zile intregi dupa eveniment.

DanceMasters este la a 17-a editie si sustine 43 de competitii nationale si internationale, pe categorii de varsta si competitionale, cu licente WDSF Open si WDSF International Open si debutanti.

In 2019 a gazduit WDSF Grand Slam Series Latino & Standard, devenind una din cele 5 cele mai mari competitii mondiale de dans, si cu siguranta cea mai mare din tara de orice sport. In martie 2020 va fi din nou organizatorul Grand Slam-ului.

Toate perechile din top 100 mondial isi pun Grand Slam-ul in calendarul lor, pentru punctaj si prestigiu, asa ca, in cele 2 zile de week end poti intra la orice ora in Sala si sigur vei prinde, in orice serie de Grand Slam ai nimeri, perechi din top 10 mondial.

Vino la DanceMasters sa ii vezi celebrand perfectiunea in vals englezesc, vals vienez, tango, slowfox, quick step si samba, cha-cha, rumba, jive

Bilete prin Myticket.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.