Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Grand Cinema Digiplex propune cele mai așteptate evenimente culturale pentru următoarea perioadă

0

În următoarea perioadă, Grand Cinema Digiplex oferă publicului iubitor de evenimente premium, o nouă agendă culturală. Cinematograful din Băneasa Shopping City aduce în sălile de cinema cele mai grandioase spectacole de operă și balet din întreaga lume.

Reprezentații ale teatrelor celebre Royal Opera House, Teatrul Balshoi sau Nederlands Dans Theatre vor putea fi urmărite în exclusivitate la Grand Cinema Digiplex.

 

„La Donna del Lago” va fi transmis în direct pe 27 mai – ora 20.45 – de la Royal Opera House din Londra. Pentru cei care își doresc experiențe unice, prima în agenda culturală a acestei luni este, una dintre cele mai strălucite opere romantice italiene. Spectacolul se bazează pe poemul „The Lady of the Lake” de Sir Walter Scott.

LaDonnaDelLago_poster_655x950 5mm_200dpi

Spectacolele trupei Nederlands Dans Theatre vor fi transmise pe 30 mai – ora 21.00 în exclusivitate la Grand Cinema Digiplex. Acompaniați de Holland Symphonia, talentații artiști din trupa olandeză îi invită pe iubitorii dansului contemporan să urmărească o ultimă reprezentație a acestui sezon, un impresionant spectacol de balet abstract, dar narativ.

NDT-4_poster_655x950 5mm_200dpi

„Lacul Lebedelor” va fi transmis în direct pe 6 iunie – ora 20.30 – de la Teatrul Mariinsky din Sankt Petersburg în format 3D. La începutul lunii iunie, cei care iubesc baletul se vor putea bucura de punerea în scenă a renumitei piese de balet. Aceasta va îmbina arta clasică și tehnologia modernă pentru a da naștere unui spectacol inedit.

„Glorianna” va fi transmisă în direct pe 24 iunie – ora 21.15 – de la Royal Opera House din Londra. Această piesă de operă în 3 acte are în prim plan relația Reginei Virgine Elizabeta cu Earl de Essex, portretizând totodată curtea Tudorilor și tensiunea dintre afacerile de stat și intrigile emoționale.

Cinematograful din Băneasa Shopping City este şi va continua să fie un promotor al evenimentelor culturale alternative. Proiectele desfășurate sub sloganul “Cultura trăieşte în locuri neaşteptate” sunt inconfundabile în lumea culturală românească. Grand Cinema Digiplex aduce spectacole premium de pe scenele celor mai mari teatre ale lumii într-un spațiu diferit de cel clasic: sala de cinema.

 

Programul pe următoarea perioadă:

27 MAI LA DONNA DEL LAGO Opera ROYAL OPERA HOUSE – live
30 MAI NEDERLANDS DANS THEATRE Dans NEDERLANDES DANS THEATRE – înregistrat
6 IUNIE LACUL LEBEDELOR 3D Balet TEATRUL MARIINSKY DIN SANKT PETERSBURG – live
24 IUNIE GLORIANA Opera ROYAL OPERA HOUSE- live

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.