Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale cu Fundatia Calea Victoriei

0

Fundatia Calea Victoriei organizeaza din, 11 septembrie, ora 19.00, atelierul: Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale, sustinut de actrita Ana-Maria Karina Nagy.

Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale

Fundatia Calea Victoriei organizeaza din, 11 septembrie, ora 19.00, atelierul: Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale, sustinut de actrita Ana-Maria Karina Nagy.

Gesturile sunt cartea noastra de vizita. In fiecare ipostaza din viata noastra, cei din jur ne citesc intentiile in atitudinea pe care o adoptam.V-ati intrebat care sunt markerii somatici pe care ii manifestati?Inteligenta corpului transpare din limbajul gestual, iar gandurile sunt expuse interlocutorului.

60% din discursul nostru il comunicam nonverbal. In mediul de afaceri acest aspect trebuie controlat extrem de bine, pentru a nu constitui un dezavantaj in negocieri.

Cursul “Gramatica gesturilor” prezinta codul posturilor pe care fiecare dintre noi le manifesta subconstient fara sa dea importanta mesajului pe care acestea il transmit. Timp de 4 saptamani, cursantii isi vor exersa gestualitatea abordand diverse teme de discutie din sfera activitatilor zilnice. Ne preocupam de relatia pe care individul o dezvolta fata de mediul in care traieste, prin prisma comportamentelor cognitive, afective si volitive.

Fiecare cursant primeste un suport de curs si este sustinut de atmosfera relaxata, sa isi constientizeze atitudinea.


Lector: Ana-Maria Karina Nagy 

Data incepere: 11 Septembrie 2012; Ora curs: 19:00

Cost: 200 ron; Cost studenti si pensionari: 170 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et 3.

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.