Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale

0

Din 7 noiembrie, la Fundatia Calea Victoriei exersam „Gramatica gesturilor„. Vom incepe un curs in patru intalniri despre cum trebuie si cum poate fi „citit” limbajul non-verbal al celor din jurul nostru.

Fie ca este vorba despre persoanele cu care interactionam zi de zi, fie ca este vorba despre oameni pe care abia i-am cunoscut, actrita Karina Nagy ne va initia in abecedarul unei bune comunicari interpersonale.

Cursul Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale prezinta codul posturilor pe care fiecare dintre noi le manifesta subconstient. Timp de 4 saptamani, cursantii isi vor exersa gestualitatea abordand diverse teme de discutie din sfera activitatilor zilnice. Principala preocupare va fi analizarea relatiei pe care individul o dezvolta fata de mediul in care se man ifesta, prin prisma comportamentelor cognitive, afective si volitive.

La sfarsitul celor 4 intalniri, participantii vor primi un suport de curs.

Costul cursului este de 200 de lei (170 pentru elevi si studenti) si va puteti inscrie la adresa contact@victoriei.ro.

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Data incepere: 7 noiembrie 2011; ora curs: 19.00

Numar ateliere: 4; frecventa: saptamanal

Cost: 200 lei; cost studenti: 170 lei

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, Str Caimatei 20, et. 3

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.