Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Grădina OPEREI COMICE din București rămâne deschisă cu activități pentru copii, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 20:00

0

GRĂDINA OPEREI COMICE RĂMÂNE DESCHISĂ

Grădina OCC din Calea Giulești 16 rămâne deschisă cu activități pentru copii, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 20:00. Activitățile la care sunt așteptați toți copiii la distracție sunt: circuit de mașinuțe, express OCC, labirint, copacul păsărilor. ateliere de creație: atelierul de figurine din clay, atelierul de marionete, atelierul de obiecte decorative și magazinul OCC. Bineînțeles, se vor respecta toate regulile în vigoare: verificare temperatură, asigurarea dezinfectantului, obligația de a purta mască și de a păstra distanța reglementată legal. Reamintim că Magazinul OCC este disponibil atât în curtea Operei Comice pentru Copii, cât și ONLINE: www.magazinulocc.ro.

OPERA COMICĂ PENTRU COPII ANUNȚĂ ANULAREA SPECTACOLELOR

Opera Comică pentru Copii anunță suspendarea spectacolelor pentru cel puțin următoarele două săptămâni, conform hotărârii CMBSU. În repertoriul instituției erau programate în Sala Mare (la o capacitate de 30%) spectacole precum: Scufița Roșie și Hapciu, în Re Major, dar și filme: Micul Prinț; Motanul Încălțat; Madagascar; Mune, Gardianul Lumii.

#OperaCopiilor – spectacol la tine acasă!

Cu toate acestea, OCC rămâne alături de tine cu aplicația #OperaCopiilor: app.operacomica.ro. Mii de abonați se bucură de conținutul de calitate creat de echipa OCC, care cuprinde spectacole mult iubite și emisiuni originale. Alege și tu să te abonezi cu doar 30 de lei pe lună și ai acces la toate producțiile de oriunde și oricând. De asemenea, aplicația este disponibilă pentru descărcare atât pe Android, cât și pe IOS.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.