Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Grădina cu Filme – Cinema & More PROGRAM 15-20 iunie 2021

0

Programul Grădinii cu Filme – Cinema & More reunește în această săptămână: Festivalul Cinefemina care aduce în prim plan 4 creații cinematografice, un spectacol de improvizație al „veteranilor” teatrului de improvizație din România, creatorii Festivalului Național de Improvizație IMPRO – echipa Improvisneyland și Seara Filmelor Internaționale Premiate – unde vom proiecta „TENET„, câștigător al Premiului Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale.


__
Grădina cu Filme este partener al Festivalului Cinefemina și găzduiește toate proiecțiile din cadrul acestei prime ediții. Cinefemina este un omagiu adus femeilor din industria cinematografică (regizoare, scenariste, producătoare) care au contribuit prin munca lor la transformarea industriei într-un loc care promovează egalitatea de gen. Festivalul este realizat cu participarea a 9 membri EUNIC (Ambasada Spaniei, Ambasada Suediei, Delegația Valonia – Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundația Culturală Greacă, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Goethe, Institutul Polonez).

Bilete: shorturl.at/uAJNU 

Bilete: shorturl.at/szMUZ

Bilete: shorturl.at/iozW8

Bilete: shorturl.at/uKNT1

Bilete: shorturl.at/eBGQS

Bilete: shorturl.at/lFP13

__
*Bilete/rezervări pe www.Eventbook.ro și la casa de bilete CREART.
**Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa/rezerva bilete: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

__

,,Grădina cu Filme – Cinema & More” este un proiect al Centrului de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București – CREART, serviciu public aflat în subordinea Primăriei Capitalei.

Facebook – www.facebook.com/gradinacufilme

Instagram – www.instagram.com/gradina.cu.filme

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.