Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Grădina cu Artiști se întoarce în două locații din București

0

Grădina cu Artiști se întoarce în două locații din București

Edițiile lunii aprilie vor avea loc pe 13 – 14 aprilie în Parcul Kiseleff și pe 20 -21 aprilie în Grădina Icoanei.

În aprilie, plănuim să ne reintrăm în ritm, să dăm jos din straturile și din moleșeala iernii și să ieșim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare și aer curat, la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, anul acesta de două ori mai mare și mai creativ –  Grădina cu Artiști. Primele ediții ale sezonului sunt Grădina de Primăvară din Parcul Kiseleff (13 – 14 aprilie) și Grădina de Primăvară din Grădina Icoanei (20 – 21 aprilie).

De opt ani la Grădina cu Artiști am scos artizanii în stradă, parc sau mall așa că și acum pregătim târg mare cu designeri pricepuți care ne aduc haine, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, cea mai bună înghețată din oraș și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Nu îi chemăm doar să își expună comorile dar să ne arate și să ne învețe secretele manufacturării, așa că multe ateliere îi vor ține ocupați atât pe cei mari cât și pe cei mici.

După-amiezele ne regăsim în zona de lounge și de relaxare de la firul ierbii, unde încurajăm boardgames și lectura și zilnic vom avea momente de entertainment, de la teatru cu copii la workshopuri de drumming.

Ca de obicei, prietenii noștri ONG-uri aduc cauze de cunoscut, de adoptat și de susținut la fiecare ediție așa că haideți să îi cunoașteți și să îi ajutați să dea povestea mai departe.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă iar evenimentele pe Facebook sunt aici și aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.