Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gradina cu artisti, 20-21 martie 2010 / Bucuresti

0

COMUNICAT DE PRESĂ
Plimbare de weekend în GRĂDINA CU ARTIŞTI
Bucureşti, 20 – 21 martie 2010
Ateliere de creaţie şi de primăvară: pictură, ceramica, fotografie, muzică, bijuterii şi accesorii hand made
Sâmbătă şi duminică, 20 şi 21 martie a.c., la Muzeul Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu- Bulevardul I.C. Brătianu, nr.2, staţia de metrou Universitate) pentru toţi iubitorii de artă se deschide, în premieră, „Grădina cu Artişti”.
Evenimentul, care se va desfăşura  între orele 11:00 – 19:00, cuprinde o serie de  ateliere de creaţie artistică (pictură pe sticlă, ceramică, fotografie, ouă încondeiate, teatru, muzică) şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, haine şi acesorii „hand-made”.
Amatorii de „frumos” sunt invitaţi să-şi exerseze talentul la atelierele de creaţie amenajate în curtea Palatului Şuţu şi să-şi aleagă cadoul preferat de la expoziţia de „hand-made”.
„Grădina cu Artişti” îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la atelierele de creaţie. „Meşteri” pricepuţi, veniţi din toată ţara, vor încerca timp de două zile să dezvăluie celor interesaţi câte puţin din secretele picturii pe sticlă, a încondeierii ouălor de Paşte, a realizării vaselor din ceramică sau a bijuteriilor „hand-made”.
Vizitatorii care îşi doresc să petreacă cât mai mult timp în atmosfera relaxantă a „Grădinii cu Artişti” se pot legăna în hamace colorate şi pot servi ceaiuri pregătite cu grijă de ceainăria Serendipity.
Intrarea la expoziţia de „hand-made” este liberă.
Participarea la atelierele de creaţie ale „Grădinii” se face pe bază de înscrieri, preţul unui bilet fiind de 5 lei.
Mai multe informaţii se pot găsi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.