Gradina cu artisti, 20-21 martie 2010 / Bucuresti

0

COMUNICAT DE PRESĂ
Plimbare de weekend în GRĂDINA CU ARTIŞTI
Bucureşti, 20 – 21 martie 2010
Ateliere de creaţie şi de primăvară: pictură, ceramica, fotografie, muzică, bijuterii şi accesorii hand made
Sâmbătă şi duminică, 20 şi 21 martie a.c., la Muzeul Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu- Bulevardul I.C. Brătianu, nr.2, staţia de metrou Universitate) pentru toţi iubitorii de artă se deschide, în premieră, „Grădina cu Artişti”.
Evenimentul, care se va desfăşura  între orele 11:00 – 19:00, cuprinde o serie de  ateliere de creaţie artistică (pictură pe sticlă, ceramică, fotografie, ouă încondeiate, teatru, muzică) şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, haine şi acesorii „hand-made”.
Amatorii de „frumos” sunt invitaţi să-şi exerseze talentul la atelierele de creaţie amenajate în curtea Palatului Şuţu şi să-şi aleagă cadoul preferat de la expoziţia de „hand-made”.
„Grădina cu Artişti” îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la atelierele de creaţie. „Meşteri” pricepuţi, veniţi din toată ţara, vor încerca timp de două zile să dezvăluie celor interesaţi câte puţin din secretele picturii pe sticlă, a încondeierii ouălor de Paşte, a realizării vaselor din ceramică sau a bijuteriilor „hand-made”.
Vizitatorii care îşi doresc să petreacă cât mai mult timp în atmosfera relaxantă a „Grădinii cu Artişti” se pot legăna în hamace colorate şi pot servi ceaiuri pregătite cu grijă de ceainăria Serendipity.
Intrarea la expoziţia de „hand-made” este liberă.
Participarea la atelierele de creaţie ale „Grădinii” se face pe bază de înscrieri, preţul unui bilet fiind de 5 lei.
Mai multe informaţii se pot găsi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează