Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gopo Fashion Night

0

VEDETELE ȘI DESIGNERII ROMÂNI ÎȘI DAU ÎNTÂLNIRE LA GOPO FASHION NIGHT, EVENIMENT PREZENTAT DE BCR ȘI MAGAZINUL EVA.

Cea de-a cincea ediţie a Gopo Fashion Night, eveniment prezentat de Banca Comercială Română (BCR), în cadrul căruia lumea filmului îşi dă întâlnire cu lumea modei, va fi găzduită pe 11 martie 2014 de Magazinul EVA – Design românesc.

Gopo Fashion Night este o excelentă ocazie prin care actriţe, actori şi numeroşi profesionişti din industria cinematografică nominalizaţi sau invitaţi la cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Gopo îşi vor putea alege ţinutele dintre cele mai deosebite creaţii ale celor mai importanţi designeri români. Invitații vor avea ocazia să țeasă câte un rând din covorul roșu al Galei, oferit de Banca Comercială Română Premiilor Gopo, ca semn al recunoașterii valorilor din cinematografia noastră. Covorul roșu care va întâmpina invitații festivalului va fi țesut în stil tradițional românesc de un grup de artizani, prezenți la Gopo Fashion Night.

 

La eveniment sunt așteptați să participe, printre alții, actori și actrițe nominalizate în acest an la categoriile „rol principal” și „rol secundar”: Luminița Gheorghiu, Ilinca Goia și Vlad Ivanov (Poziția copilului), Diana Avrămuț și Mihaela Sîrbu (Când se lasă seara peste București sau Metabolism), Ioana Flora (Deja Vu), Ioana Anastasia Anton (Domnișoara Christina), Ana Ularu (O vară foarte instabilă), Ela Ionescu (La limita de jos a cerului), Valeria Seciu (Roxanne), Victor Rebengiuc și Șerban Pavlu (Câinele japonez), Adrian Titieni și Gheorghe Ifrim (Domestic), Dan Chiorean și Alin State (Rocker), precum și reprezentanți mass-media și vedete de televiziune.

Adelina Ivan, Venera Arapu, Murmur (Andreea Bădală), Rhea Costa, Lena Criveanu, Elena Perseil, Irina Marinescu, Cristian Samfira, Lo Spaccio, Selon, Cristina Sabaiduc, Dorin Negrău, Tudor Tailor și Paisi (blănuri) sunt designerii prezenţi la Gopo Fashion Night, care se vor întrece în a oferi vedetelor de la Gala Premiilor Gopo ţinute demne de a fi purtate pe covorul roşu.

Coca Zaboloteanu și Sepala vor pune la dispoziţia actriţelor o colecţie spectaculoasă de pantofi, iar accesoriile oferite de Carla Szabo, Oana Lazăr (poșete) și Lady Magpie (bijuterii) vor aduce un plus de strălucire şi eleganţă ţinutelor. MAC Cosmetics se va ocupa de machiajul invitatelor de la Gopo Fashion Night şi Gala Premiilor Gopo.

Melkior va asigura manichiura celor mai importante invitate de la Gala Premiilor Gopo, iar Style Revolution by Rodica Cernea este hair stylist-ul oficial al Galei şi în acest an.

Gopo Fashion Night va avea loc marți, 11 martie, începând cu ora 19:00, la Magazinul EVA – design românesc, un pop-up store și un experiment urban în care designeri români de top încearcă să creeze o nouă tendință în amenajarea vitrinelor și să ofere un aer mai degajat, cu stil, traseelor de promenadă și shopping din centrul capitalei. Accesul va fi permis exclusiv pe bază de invitație.

Cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Gopo va avea loc luni, 24 martie 2014, şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate la TV de ProCinema.

Gala va putea fi urmărită live şi online, pe www.premiilegopo.ro şi pe www.procinema.ro.

Gala Premiilor Gopo 2014 este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR) şi Transilvania Film, cu sprijinul Babel Communications, Centrul Naţional al Cinematografiei, ArCub și Primăria Municipiului București.

Sponsori principali: Apa Nova București, BCR, Dacia, Orange

Sponsori: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, E-Boda, MAC

Parteneri: Empire, ODS, Eva – Design Romanesc, Melkior, Pullman

Partener media principal: Pro Cinema

Partener de monitorizare: Media Trust

Servicii profesionale furnizate de: PricewaterhouseCoopers

Parteneri media: The One, Glamour, Adevarul, Dilema veche, Procinema.ro,Hotnews, Cinemarx, Filmreporter, Cinefan, Koolhunt.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.