GOOD DESIGN DOESN’T DATE @Amzei Market Makers: Expoziție, conferințe și party aniversar dedicat designului românesc

0

GOOD DESIGN DOESN’T DATE

Assamblage, Dizainăr și Ubikubi pun la cale un eveniment aniversar dedicat designului românesc. Marți, 13 decembrie 2016, comunitatea creativă din București își dă întâlnire în una dintre cele mai cool locații alternative din București: Piata Amzei.

De la ora 18:00 începem cu expoziția și conferințele #GoodDesign (susținute de David Sandu, Mihnea Ghilduș și Dragoș Motica), iar de la 20:00 continuăm cu muzică bună și invitați pe măsură: DJ Disco Sigaretta și Moonlight Breakfast.

gddd_cover-cu-parteneri-rosu

Unde?

La Amzei Market Makers (o inițiativă The Institute și ING), etaj -1

 

Programul evenimentului:

 

Conferințe:

18.30 – 18.45: De vorbă cu Assamblage. Aniversare 6 ani de la înființarea Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană & lansarea catalogului “O călătorie prin istoria și viitorul bijuteriei”.

18.50 – 19.05: De vorbă cu Dizainăr. Aniversare 4 ani de la lansarea Dizainăr, magazinul dedicat designului românesc. Despre noi colaborări și ce urmează în 2017.

19.10 – 19.25: De vorbă cu Ubikubi. Despre colecția de obiecte Ubikubi dezvoltată in-house, cu tehnologie proprie și materiale sustenabile și despre concursul Ubikubi Young Designers Award.

19.30 – 20.00: Q & A cu David Sandu, Mihnea Ghilduș și Dragoș Motica.

Giftshop-ul și expoziția #GoodDesign sunt deschise de la ora 18.00 până la ora 22.00.

20.00 – 21.30: DJ Disco Sigaretta, special set

21.30 – 22.30: Special guest Moonlight Breakfast, acoustic set

Cum se face accesul?

Accesul la eveniment este liber dar se face pe bază de rezervare prealabilă, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să accesați link-ul rapid de aici, pentru confirmarea pezenței: https://goo.gl/WkOgL8

Evenimentul GOOD DESIGN DOESN’T DATE face parte din inițiativele autohtone de susținere a designului românesc contemporan, și este organizat de Assamblage, Dizainăr și Ubikubi, cu sprijinul locației Amzei Market Makers (o initiativa The Institute si ING), Peroni, Becherovka, Illy si Pegas.

Assamblage – Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană, lansată în cadrul Romanian Design Week 2015, face parte dintr-un proiect în derulare de 6 ani de susținere, dezvoltare și structurare a domeniului emergent al bijuteriei contemporane în România, demarat in 2010 de Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană.

www.assamblage.org

Dizainăr – Dizainăr este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă ce este mai bun din potențialul României în materie de design de produs. Din 2012 și până în prezent, Dizainăr a promovat consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară. Magazinul Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final.

www.dizainar.ro

Ubikubi – Fondat în 2014, Ubikubi s-a articulat într-un brand validat deja de piața internațională, cu lampa „/” și seria de scaune Marco, ca promotori inițiali. O reputație alimentată de un manifest simplu dar efervescent: design de obiect testat, materializat și validat comercial dincolo de conceptele expoziționale volatile. În 2016, Ubikubi a lansat Ubikubi Young Designers Award (demers inspirat de UniCredit). Toate obiectele Ubikubi sunt desenate și testate in-house, cu materiale sustenabile și tehnologie proprie.

www.ubikubi.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.