Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Globuri colorate si cu fetru decorate – Ateliere de Craciun pentru 2-5 ani

0
Sambata 17 decembrie 2016
Globuri colorate si cu fetru decorate
grupa de varsta 2-3 ani ora 10.00 si 3-5 ani ora 11.30
unnamed

Ne apropiem cu pasi saltati de ziua cea mare in care vom impodobi bradul de Craciun si vom aprinde luminitele de poveste. Ne apropiem de seara magica in care vom sta aproape unul de altul, in care toata fiinta noastra se va aseza sa daruiasca si sa primeasa darurile iubirii.

Asa ca nu intamplator am ales sa mesterim impreuna decoratiuni de agatat in bradul de Craciun pentru ca stim ca aduc oricui bucurie.

http://lumealuimomo.blogspot.ro/2016/12/sambata-17-decembrie-la-lumea-lui-momo.html

Duminica 18 decembrie, ora 11.00
Praful Magic de Craciun

Un spectacol creat din inimă si culoare, pentru oricine care crede in Magia Crăciunului. Un spectacol educativ, despre cum să invățăm sa facem alegeri, să avem răbdare, să fim generoși, responsabili si să privim dincolo de propriile dorinte.

http://lumealuimomo.blogspot.ro/p/spectacole-de-teatru-pentru-copii.html

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.