Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Globalworth lansează Globalworth Foundation al cărei scop este să dezvolte și să susțină pe termen lung proiecte pe trei piloni principali: oameni, locuri și tehnologie

0

Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia, lansează Globalworth Foundation, o organizație neguvernamentală al cărei scop este să dezvolte și să susțină pe termen lung proiecte pe trei piloni principali: oameni, locuri și tehnologie.

Astfel, compania va continua investiția în societate, începută în urmă cu 15 ani la inițiativa și cu suportul lui Ioannis Papalekas, fondatorul și CEO-ul Globalworth. Prin intermediul companiilor din grup și al angajaților săi, Globalworth a sprijinit organizații caritabile în proiecte care și-au propus să facă o diferență în comunitățile în care acestea își desfășoară activitatea.

Am ajuns în România în vara anului 2000. Au trecut mulți ani de atunci și, privind în urmă, a fost un drum plin de provocări, evenimente și filantropie. Și acestea au făcut ca tot acest drum să merite. De-a lungul acestuia, am aflat că nimeni nu a devenit sărac pentru că a dăruit, pentru că doar dăruind putem să primim la rândul nostru și îi inspirăm pe alții să facă la fel. Povestea mea a început cu părinții și bunicul meu care și-au dedicat viața acțiunilor de filantropie și de susținere a comunității dintr-un mic oraș din Grecia. Pentru mine, Globalworth și România înseamnă acasă și sper ca drumul meu aici să fie definit de prietenii și de oamenii pe care i-am sprijinit, mai mult decât de alte reușite”, a declarat Ioannis Papalekas, CEO și Fondator Globalworth. „Iar astăzi lansăm Globalworth Foundation, ca o continuare a misiunii noastre de a investi în România, prin crearea unui mediu de lucru în care oamenii să se simtă ca parte a unei comunități – comunitatea Globalworth. Am investit în inițiative care sprijină oameni, pentru că am crezut întotdeauna cu tărie că suntem responsabili de dezvoltarea comunităților în care ne desfășurăm activitatea. Iar lansarea propriei noastre fundații este un nou pas pe care îl facem în această misiune. Scopul Globalworth Foundation este ca, odată cu trecerea timpului, oamenii care ne întâlnesc să simtă că într-adevăr ne pasă’’, a completat Ioannis Papalekas.

De-a lungul anilor, Globalworth a susținut atât o serie de fundații precum United Way România, Hospice Casa Speranței, Salvați Copiii, Fundația Renașterea, Make a Wish, Fundația Regina Maria, cât și instituții precum Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu” și Școala Ioanid. De asemenea, compania a oferit numeroase burse școlare, a susținut atleți și evenimente sportive, iar acestea sunt doar o parte dintre inițiativele în care compania s-a implicat.

Prin intermediul Globalworth Foundation, compania își propune să consolideze programele de CSR ale grupului. Unul dintre principalii piloni pe care Globalworth Foundation își propune să îl susțină este educația, pornind de la ideea că fundația oricărei societăți este reprezentată de tineri, iar educația este baza pe care ne construim viitorul. O altă zonă de acțiune este sănătatea și accesul la servicii medicale. La fel de importante sunt și inițiativele care își propun să construiască locuri în care oamenii se pot întâlni, pot beneficia de educație, pot oferi ajutor pro bono pentru tineri și copii cu dizabilități și pot promova un stil de viață sănătos. Alături de acestea, Globalworth Foundation se va concentra și pe tehnologie prin diferite inițiative, precum incubatoare dedicate tinerilor cu idei inovatoare sau finanțarea tehnologiilor care, printre altele, pot aduce oamenii împreună.

Despre Globalworth

Globalworth este o companie imobiliară listată la Bursa de Valori de la Londra, care activează în România și Polonia. A devenit principalul investitor pe piața imobiliară din cele două țări, România și Polonia, unde deține participația majoritară în Globalworth Polonia, un investitor care activează pe piața poloneză de real estate, listat la Bursa de Valori din Varșovia. Globalworth dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 170 de profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de peste 2,4 miliarde de euro. Peste 90% dintre aceasta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 500 de companii naționale și multinaționale. Mai multe informații pot fi găsite pe http://www.globalworth.com/ și vă invităm și ne urmăriți pe Facebook, Instagram și LinkedIn.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.