Global Impact Competition, o competiție pentru o bursă de 30000 USD la Universtatea de vară ținută la NASA Research Parc

0

Românii au multe idei care ar putea schimba lumea, dar puține oportunități de a le finanța și a implementa!

AEMR în cooperație cu Singularity University (SU) din SUA vine cu soluția și în România: Global Impact Competition (GIC- sucee.eu): o competiție pentru o bursă de 30000 USD la Universtatea de vară ținută la NASA Research Parc, cu cele mai bune profesori și gânditori al zilei de azi -NU există limită de vârstă!

Luni, pe 2 februarie ora 19:00, la Institutul Balassi (Bucuresti, str Gina Patrichi 8), David Trayford (team project couch la SU) vine în București, ca să ne vorbească despre cele mai noi idei inovative, modalități de implementare, finanțare, iar și despre programul GIC. Conferința va fi ținută în limba Engleză.
Detalii pe pagina evenimentului: link. Intrarea este GRATIS pe baza de înscriere: http://goo.gl/forms/2bp6S57PFE
invitation (1)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează