Gifts from the Good: Targul de Paste al Afacerilor Sociale, un targ de cadouri ce fac bine

0

Afacerile sociale din Romania s-au pregatit special pentru voi la prima editie a Targului de Paste al Afacerilor Sociale – “Gifts from the Good”, vineri, 29.03, in intervalul 16:00-19:00, la HUB Bucharest (Bucuresti, zona Piata Unirii, str. Halelor, nr. 5, etaj 2).

Cu participarea a mai mult de 12 intreprinderi sociale din intreaga tara, veti avea la dispozitie o paleta larga de cadouri si bunatati: cozonaci, produse de patiserie, cadouri si bijuterii hand-made, produse din piele si decoratiuni. Puteti comanda produse gata-facute sau puteti fi inovativi, creand cadouri personalizate impreuna cu specialistii expozanti.

Pana acum si-au anuntat participarea intreprinderi sociale precum Atelierul de Panza, Mesteshukar Butiq, Nazarcea Group, ACSIS, Chance for Life, Mia’s Delivery, Touched Romania – Bijuterii Cristale Swarovski, Concordia Bakery, Valea Barcaului, Cosul de legume, UpsideDown  si Scufita Rosie.

Veti avea sansa sa aflati povestile de viata ale celor care stau in spatele acestor intreprinderi sociale, intalnind atat mestesugul si pasiunea unor oameni de valoare cat si investitia sufleteasca pe care ei o aduc in comunitatile pe care le sprijina.

Scopul targului este de a promova produsele si serviciile oferite de afaceri sociale catre un public ales. Vor participa reprezentati ai unor companii mari din Bucuresti, agentii de publicitate, organizatori de evenimente, reprezentati ai societatii civile si reprezentati ai mass-media.

Gifts from the Good - Targul de Paste al Afacerilor Sociale

Evenimentul este organizat de KCMC, intreprindere sociala dedicata imbunatatirii situatiei comunitatilor vulnerabile prin antreprenoriat social. Parteneri in cadrul acestei initative sunt: HUB Bucharest – partener si gazda a evenimentului, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) si Institutul de Economie Sociala(IES).

Proiectul este gandit sa sustina comunitatea de antreprenoriat social si participarea la “Gifts from the Good”nu presupune nicio taxa. Pentru confirmari de participare, va invitam sa completati fomularul de la acest link:http://goo.gl/M1hqP .

Daca vrei sa pasesti intr-o lume speciala, unde un simplu cadou inseamna o sansa pentru mai bine oferita unei comunitati, te asteptam la Targul de Paste al Afacerilor Sociale – “Gifts from the Good”.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează