Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gifts from the Good: Targul de Paste al Afacerilor Sociale, un targ de cadouri ce fac bine

0

Afacerile sociale din Romania s-au pregatit special pentru voi la prima editie a Targului de Paste al Afacerilor Sociale – “Gifts from the Good”, vineri, 29.03, in intervalul 16:00-19:00, la HUB Bucharest (Bucuresti, zona Piata Unirii, str. Halelor, nr. 5, etaj 2).

Cu participarea a mai mult de 12 intreprinderi sociale din intreaga tara, veti avea la dispozitie o paleta larga de cadouri si bunatati: cozonaci, produse de patiserie, cadouri si bijuterii hand-made, produse din piele si decoratiuni. Puteti comanda produse gata-facute sau puteti fi inovativi, creand cadouri personalizate impreuna cu specialistii expozanti.

Pana acum si-au anuntat participarea intreprinderi sociale precum Atelierul de Panza, Mesteshukar Butiq, Nazarcea Group, ACSIS, Chance for Life, Mia’s Delivery, Touched Romania – Bijuterii Cristale Swarovski, Concordia Bakery, Valea Barcaului, Cosul de legume, UpsideDown  si Scufita Rosie.

Veti avea sansa sa aflati povestile de viata ale celor care stau in spatele acestor intreprinderi sociale, intalnind atat mestesugul si pasiunea unor oameni de valoare cat si investitia sufleteasca pe care ei o aduc in comunitatile pe care le sprijina.

Scopul targului este de a promova produsele si serviciile oferite de afaceri sociale catre un public ales. Vor participa reprezentati ai unor companii mari din Bucuresti, agentii de publicitate, organizatori de evenimente, reprezentati ai societatii civile si reprezentati ai mass-media.

Gifts from the Good - Targul de Paste al Afacerilor Sociale

Evenimentul este organizat de KCMC, intreprindere sociala dedicata imbunatatirii situatiei comunitatilor vulnerabile prin antreprenoriat social. Parteneri in cadrul acestei initative sunt: HUB Bucharest – partener si gazda a evenimentului, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) si Institutul de Economie Sociala(IES).

Proiectul este gandit sa sustina comunitatea de antreprenoriat social si participarea la “Gifts from the Good”nu presupune nicio taxa. Pentru confirmari de participare, va invitam sa completati fomularul de la acest link:http://goo.gl/M1hqP .

Daca vrei sa pasesti intr-o lume speciala, unde un simplu cadou inseamna o sansa pentru mai bine oferita unei comunitati, te asteptam la Targul de Paste al Afacerilor Sociale – “Gifts from the Good”.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.