GIFTS FOR STRANGERS / 21 decembrie / Bucuresti

0

GIFTS FOR STRANGERS 2013

Se apropie perioada din an cand vom fi inconjurati de mesaje despre „a fi mai bun” si a „darui”. Ce-ar fi daca anul acesta ai schimba ceva si ai lansa chiar tu mesajele despre darnicie: nu doar vorbind despre ele ci prin exemplul personal? Fara un efort enorm ci investind putine resurse si o ora din timpul tau – de care iti vei aminti muuulta vreme!

Noi tinem foarte mult la un proiect pe care l-am descoperit acum doi ani, care a pornit din Toronto si care s-a raspandit in mai multe orase din intreaga lume. Asa ca va invitam si anul acesta sa facem un gest simplu, dar care poate schimba o mica bucatica de lume. Si stim cu totii ca picatura cu picatura se umple paharul. :.)

Daca vreti sa vedeti povestea evenimentului de data trecuta o puteti urmari aici.

Ce e de facut:

  1. Anunta-ti cat mai multi prieteni sa nu isi faca alte planuri pe 21 decembrie, de la ora 19:00.
  2. Pregatiti (impreuna sau separat) mici cadouase pe care sa le impachetati frumos individual.(Cadourile pot fi: carti, dulciuri, fructe, obiecte de care nu mai ai nevoie, dar de care s-ar putea folosi altcineva, obiecte facute de tine, decoratii de Craciun etc. – mizam pe simbolistica asa ca nicidecum nu trebuie sa fie cadouri costisitoare).
  3. Ataseaza cate un bilet/felicitare fiecarui cadou unde sa lasi un mesaj personal, din suflet.
  4. Semneaza biletul/felicitarea cu ” Sarbatori fericite! De la un strain, la altul”
  5. Puteti sa veniti cu noi pe traseul Piata Universitatii-Unirii, cu plecare de la TNB, sau sa va dati un alt punct de intalnire pe 21.12.2013, de la 19:00 si sa va bucurati impartind cadourile pregatite! :.)

gift for strangers

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează