Ghici ce se coace la Bacanie?

1

Fundatia Comunitara Bucuresti si Bacania Veche te invita sa coacem impreuna mancare sanatoasa si proiecte destepte pentru Bucuresti.

Vino in weekendul 26-27 februarie in Bd. Barbu Vacarescu nr. 49, oricand intre orele 09:00-20:00, sa afli cum putem construi impreuna comunitati in care sa ne simtim ca acasa. Pe parcursul weekendului, gasesti toate lucrurile bune de mancat pentru care Bacania este celebra, plus cateva produse speciale. Profiturile weekendului si donatiile din partea vizitatorilor merg catre infiintarea Fundatiei Comunitare Bucuresti.

In week-end, la Bacanie vor gati Marius Tudosiei (www.bacaniaveche.ro <http://www.bacaniaveche.ro> ) si Florin Itu (http://crazymothercooker.blogspot.com); Cristina Mazilu (http://chez.mazilique.ro) trimite celebra ei reteta de scones, iar Viorel Copolovici (www.pranzuldincaserola.ro <http://www.pranzuldincaserola.ro> ) aduce cheesecake. In plus, pe Facebook are loc o licitatie cu ultimele borcane de dulceata de cirese amare ale anului. Toate profiturile merg catre Fundatia Comunitara Bucuresti: http://www.facebook.com/#!/album.php?id=248896046719&aid=272227 <http://www.facebook.com/#%21/album.php?id=248896046719&amp;aid=272227> .
Pe parcursul celor doua zile, in Bacanie vei gasi cel putin 10 oameni cu idei care par nebunesti pentru Bucuresti. Membrii fondatori ai Fundatiei Comunitare Bucuresti vorbesc cu vizitatorii despre proiectele pe care si le propun pentru primul an de functionare. Strangem idei pentru Bucuresti, contacte de persoane interesate sa contribuie si ultimii 10.000 RON de care avem nevoie pentru infiintare, din minimul legal de 67.000 RON. Banii vor fi folositi pentru dezvoltarea de proiecte si pentru functionarea din primul an de activitate.

Despre Fundatia Comunitara Bucuresti este o initiativa a 10 bucuresteni tineri care care s-au saturat sa astepte sa se intample lucruri bune in orasul lor si au ales sa genereze ei lucrurile acestea. Misiunea noastra: investim banii, timpul si energia bucurestenilor pentru a dezvolta comunitati in care sa ne simtim ca acasa. Viziunea noastra este ca orasul sa devina o comunitate a oamenilor carora le pasa unii de altii si de Bucuresti.

Despre Bacania Veche: “Despre Bacanie e posibil sa stii. Imi spunea cineva ca nu-si da seama cum am reusit sa umplu internetul de Bacania asta… Nici eu nu stiu exact. Bacania e pariul meu cu mancarea buna. E copilul meu, un proiect pe care l-am gandit in ultimii doi ani, pe care l-am pus in practica in ultimele 9 luni si pe care l-am deschis oficial pe 24 septembrie 2010. O sa si povestesc multe lucruri despre ce vrea Bacania, insa cred ca cel mai bine e sa treci prin Barbu Vacarescu si sa intri in contact cu ideea. Gusti ceva, schimbam o vorba, te uiti prin rafturi si vitrine… Si-abia atunci vei intelege povestea asta! Te astept!” Marius

Pentru mai multe detalii, stai pe-aproape pe Facebook, la:
http://www.facebook.com/#!/pages/Bacania-Veche/248896046719 <http://www.facebook.com/#%21/pages/Bacania-Veche/248896046719>
http://www.facebook.com/#!/pages/Fundatia-Comunitara-Bucuresti/155686391109024 <http://www.facebook.com/#%21/pages/Fundatia-Comunitara-Bucuresti/155686391109024>

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.