Gherila urbană „Descoperă Bucureştiul”

0

Fotografie, Bucureşti, mişcare, role, biciclete, verde, „luptă de stradă”:) Dacă oricare din cuvintele de mai sus îţi spune ceva atunci vino la Gherila Urbană (Urbanguerilla.ro) pe site şi vezi despre ce e vorba! Ai şi o misiune de îndeplinit: „Descoperă Bucureştiul!” Te aşteaptă şi ceva premii! Citeşte mai jos despre acest proiect şi pregăteşte-ţi aparatul foto şi bicicleta!:)

bicycle-3a_webDescoperă Bucureştiul
Sambata 20 Iunie 2009, The Ark

Concepte cheie: Descoperirea de comori, competitie de fotografie, spatiu public, ciclism.

Cum?
Descopera Bucuresti ID este o actiune avand ca scop descoperirea unor spatii publice ale Bucurestului si capturarea acestora in imagini. Participantii, organizati in echipe, vor fi ghidati catre comori cu ajutorul unei harti si unui set de indicii. De aceasta data participantii vor fi invitati sa vina cu bicicleta, rolele, skateboardul, trotineta pentru a promova cai alternative in descoperirea orasului. Pentru fiecare dintre aceste indicii vor trebui sa realizeze o captura – o fotografie, care va surprinde nu doar locul ci mai degraba un concept ce vizeaza identitatea acelui loc. Cu ajutorul unui juriu constituit din fotografi profesionisti, un membru al Urban Guerrilla si un alti invitati cu experienta in aria interventiilor urbane, se vor alege si se vor premia cele mai interesante si spontane fotografii. Pentru a intregi atmosfera si a genera interactiunea pe care si-o doreste echipa de organizatori, pe parcursul deliberarilor juriului, li se va oferi participantilor ocazia de a afla detalii interesante despre tehnici de fotografie urbana de la un fotograf profesionist in cadrul unei prezentari organizate de F64 si probabil bere gratis!! Alti invitati la discutie vor fi anuntati/confirmati ulterior.

Unde?
In cladirea Ark, Calea Rahovei, 196°, zona Uranus.

Cand?
20 iunie 2009, incepand cu ora 10.30 si terminandu-se in jurul orelor 3.00-4.00 PM.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează