Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

George Constantinescu- CEL MAI BUN ACTOR la Maratonul Teatrului Independent- Bucharest Fringe

0

Maratonul Teatrului Independent — Bucharest Fringe, ediția a cincea, eveniment care are drept scop promovarea artiștilor independenți și a spectacolelor pe care le creează, a avut loc la București în perioada 2 — 11 octombrie.

Teatrul de Artă Bucureşti a prezentat în competiţie spectacolul DURERI FANTOMĂ de Vasili Sigarev, avându-i în distribuţie pe actorii George Constantinescu, Mihaela Popa şi Rareş Andrici, sub regia lui Bogdan Budeş.

Dureri_Fantoma_074

George Constantinescu a fost desemnat câştigătorul premiului pentru CEL MAI BUN ACTOR, pentru rolul « Gleb » din spectacolul Dureri Fantomă.

La ediția din acest an a Maratonului au fost prezentate 15 spectacole în competiție şi 14 recitaluri actoricești de excepție în secțiunea „One Drama”. De asemenea, au avut loc două premiere — „Caged Bird. Freedom in progress”, un performance de Irinel Anghel, și „Testament” de Radu Popescu, precum și spectacolul invitat „Shakespeare pentru Ana”, din Chișinău. Festivalul este organizat de Asociaţia Teatrul.ro cu sprijinul Arcub şi Ministerul Culturii.

Juriul de premiere a fost compus din Andreea Bibiri, actriță la Teatrul Dramatic „L. S. Bulandra” și regizor independent, Voicu Rădescu, fondator al Green Hours și al fenomenului „Teatrul LUNI”, Răzvan Penescu, fondator al Platformei LiterNet și Horia Suru, regizor, premiant al ediției anterioare a Bucharest Fringe.

Festivalul s-a încheiat cu un show-case care a cuprins o selecție a momentelor prezentate la Gala Tânărului Actor HOP.

Spectacolul DURERI FANTOMĂ poate fi văzut în stagiunea Teatrului de Artă, următoarea reprezentaţie fiind programată pe 29 octombrie, ora 20.15.

Pentru mai multe detalii:  www.teatruldearta.ro | facebook.com/TeatruldeArtaBucuresti

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.