Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Genesis. The Unicorns Inside: o poveste despre arta si tehnologie

0

Miercuri, 22 iunie, a fost deschisa una dintre cele mai neconventionale expozitii de arta, ‘Genesis. The unicorns Inside’ semnata de Eglantina Von Becheru. Pret de cateva ore, Palatul Noblesse a deschis usa universului in care pictura si tehnologia si-au dat mana pentru a redefini ideea de Frumos, gratie, evolutie conturate atat prin elemente vizuale de mare impact, dar si prin muzica.

PMI_Genesis_KV

Seara a debutat cu invitarea participantilor la a-si privi ceasurile pentru a realiza ca este timpul schimbarii de paradigma, al modului de a interpreta lumea, patrunzand pe un taram al reveriei in care penele albastre si instalatiile atipice spun povestea zborului, eliberarii unicornilor din noi si revenirii la autenticitate. Fiecare camera a readus la viata elemente din tablourile prezentate in expozitie, reactivand simturile iubitorilor de frumos. De la camera parfumurilor, cea a naturii, camera adresata gentlemenilor moderni si pana la spatiul genezei sau al realitatii virtuale, invitatii au facut turul propriilor emotii datorita experientelor create.

Dupa numeroase expozitii in care a imbinat pictura si dansul, Eglantina Von Becheru a sustinut un performance care a redefinit live painting-ul in acceptiune clasica. Realizarea unei picturi pe o perdea de apa cu ajutorul tehnologiei a reprezentat nu numai o premiera nationala, dar si o radiografie a propriei idei despre efemeritate, ritualuri, nevoia schimbarii si permanenta cautare a unor noi instrumente de exprimare.

Experientele deosebite oferite de IQOS au fost perfect sustinute de momentul artistic al lui Alexandru Tomescu care a incheiat seara pe notele viorii Stradivarius. Contrastul de culori, jocul de lumini, mixul de arta, electrofeelings si vioara sunt cateva dintre elementele care au transformat deschiderea expozitiei ‘Genesis. The Unicorns Inside’ intr-unul dintre cele mai speciale evenimente cu o atingere usor suprarealista. Vedete precum Ileana Lazariuc, Bogdan Stelea, Galyna Panzari, Cristina Savulescu, Xonia, Alexandra Calafeteanu, Giulia, Diana Dumitrescu, Petre Catalin Fumuru, Andrei Nourescu sau Diana Enciu au fost prezenti la eveniment si s-au bucurat pentru acest mix cultural rafinat.

Expozitia poate fi vizitata la Palatul Noblesse pana pe data de 29 iunie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.