Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Generatia de Aur vs. Echipa Artistilor

0

Genaraţia de Aur şi Echipa Artiştilor, uniţi de Student Sport pe parchetul de la Sala Polivalentă

Generaţia de Aur şi prietenii lui Dan Bittman s-au întâlnit vineri la Sala Polivalentă pentru a juca un meci de fotbal  demonstrativ în cadrul Campionatului Naţional Universitar de Fotbal, organizat de Asociaţia Student Sport România.

Ultima zi de competiţii nu a fost lipsită de emoţii, orgolii, jocuri frumoase, premieri şi galerii înfocate atât la fotbal, cât şi la baschet 3×3, masculin şi feminin.  La baschet, în sala de sport a Academiei de Studii Economice, coşurile au fost ocupate de studenţii care disputau semifinalele şi finalele. Deşi a ieşit pe locul al treilea, echipa masculină a Politehnicii Bucureşti a ridicat de câteva ori sala în picioare cu aruncări de 2 puncte şi slam dunk-uri. Cu toate acestea, cel mai bun marcator a fost Niculescu Andrei de la Universitatea de Medicină şi Farmacie ‚Carol Davila’ şi cea mai bună marcatoare Chituc Andreea de la ASE. Cei care merg mai departe în Turneul Final la masculin sunt echipele Universităţii de Medicină şi Farmacie (locul I) şi Universităţii Bucureşti (locul II). La feminin, echipa Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir (locul I) şi cea a Universităţii Bucureşti  (locul II) se vor întâlni din nou în luna mai, pentru a revendica marele premiu.

În Sala Polivalenta, destul de friguroasă, galeriile au încălzit atmosfera la fotbal, cea mai energică fiind cea a Politehnicii. Semifinalele au ajuns în prelungiri şi chiar la lovituri de departajare, iar finala a ţinut cu sufletul la gură susţinătorii Academiei Tehnice Militare şi ai Politehnicii, cei din urmă fiind fericiţii câştigători. Cel mai bun portar a fost desemnat Negru Nicolae (ASE), cel mai bun golgetter Oprea George (UPB), cel mai bun jucător Militaru Laurenţiu (UPB).  Majoritatea premiilor au fost asigurate de Primăria Municipiului Bucureşti, care a oferit excursii de 7 zile pe litoralul românesc.

Cel mai aştepat moment al serii a fost meciul demonstrativ între Generaţia de Aur şi Echipa Artiştilor, prieteni ai lui Dan Bittman. Generaţia a fost reprezentată de Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Toni Daboş, Florin Constantinovici,  Daniel Prodan, Ionel Ganea, Florin Tene şi Adrian Pigulea, iar artiştii de Edi Petroşel, Marius Baţu, Andrei Duban, Rafael, Victor Yla, Cristi Groza, Mihai Ioneşcu, Vali Sanadoşi şi Romică Ţociu. Belodedici reuşise să adune puncte pe tabelă pentru Generaţie, însă Duban a redus diferenţa şi au fost necesare reprize de prelungire şi chiar lovituri de departajare. Pentru fair play şi pentru a nu dezamăgi suporterii, echipele au terminat la egalitate, scorul fiind de 11-11.

În faţa presei, cei prezenţi au mulţumit celor de la Student Sport pentru curajoasa iniţiativă şi le-au urat succes în următoarele etape din cele mai importante centre universitare, unde se vor strânge cele mai bune echipe universitare la baschet 3×3 şi fotbal. Campionatele Naţionale Universitare sunt organizate de Student Sport România şi se bucură de sprijinul  Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Federaţiei Române de Fotbal şi Federaţiei Române de Baschet. În capitală, coorganizator este Primăria Municipiului Bucureşti şi partener în desfăşurarea evenimentului – Liga Studenţilor Electronişti.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.