Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gazelle Duty NL, primul loc la bicicletele de transport

0

Chiar daca nu arată a cal de povară, Gazelle Duty NL duce în fiecare zi greul olandezului obişnuit. Cavaleria uşoară  de la Gazelle a ieşit numărul 1 la testele de drum cu gabarit depăşit organizate de The Royal Dutch Touring Club.

In joc au mai intrat şi alte modele de biciclete din aceeaşi categorie, de la producatori precum Batavus, Cortina, Sparta, Montego, Puch, Union şi Giant. Toate biciclete au în comun portbagajul-faţă, solid, metalic, plasat pe furcă, un preţ ce variază între 499 şi 599 de euro şi butucul cu trei viteze.

Doisprezece membri ai clubuluide turing olandez, cu vârste între 18 şi 60 de ani au testat intensiv şi au observat comportamentul celor opt biciclete, întâi cu greutate şi apoi fără. In mod normal, bagajul plasat în faţă face orice bicicletă mult mai greu de controlat, stabilitatea si manevrabilitatea reprezentând criterii principale de evaluare a acestor tipuri de bicicletele. Alte criterii luate în calcul au fost eficienţa frînelor, uşurinţa cu care se schimbă vitezele, echiparea standard, finisajele  şi ţinuta generală la drum. Gazelle Duty NL a trecut cu plus toate aceste criterii, obtinand prima poziţie cu un punctaj total de 7,6 puncte. In România, modelul Gazelle Duty NL se găseşte exclusiv la Biciclop, la pretul de 2599 de lei. http://www.ciclop.eu/produse/biciclete-noi/bicicleta-gazelle-duty-nl/

——–

Prezent încă din 2009 în Bucureşti, Biciclop este primul magazin fizic şi online din România dedicat bicicletelor urbane. Biciclop promovează mersul pe bicicletă ca parte din atitudinea urbană, iar bicicleta ca accesoriu permanent, nu doar recreaţional, într-un oraş care să redevină al oamenilor. Printre brandurile de biciclete de oraş reprezentate de Biciclop se numără Gazelle, Strida, VanMoof, Create şi Biomega. Magazinul Biciclop se află în Bucureşti pe strada Povernei nr. 25 şi online la www.ciclop.eu.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.