Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Garderoba de training la feminin / joi, 5 iulie 2018 @ Training Cafe

0

Garderoba poate juca în viața profesională diferite roluri, de la parte a brandului personal, până la relaționare mai ușoară cu participanții și cultura lor organizațională. Indiferent de context, ai nevoie de o ținută potrivită cu tipologia corpului tău, croielile care te pun în valoare și bugetul tău.

Te invităm joi, 5 iulie 2018, la o conversație despre garderoba de training la feminin, cu următoarele ingrediente:

-> Ținutele potrivite cu tipologia corpului tău; din cele 5 tipologii principale, care este a ta? Does & dont’s pentru fiecare tipologie, ce îți vine bine, ce să eviți.
-> Articolele de bază în garderobă.
-> Soluții pentru o garderobă potrivită, indiferent de bugetul tău. Smart shopping.

Gazdele întâlnirii sunt Oana Diaconu și Diana Ghindă. Oana lucrează în fashion și styling de peste 15 ani, iar în timpul liber explorează multiple pasiuni din zona frumosului. Diana este facilitator, gazdă și inițiatorul comunității Training Café

Programul întâlnirii:
6.30 – 6.45 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare
6.45 – 9.15 Garderoba de training la feminin

Participarea este în baza abonamentelor sau cu bilet 80 lei.

Înscrieri http://training-cafe.ro/events/garderoba-de-training-la-feminin-5-iulie-2018/

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.